9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Iepazīsties: itāļu zīmols Atos Lombardini

 

Nesen atvērtajā Andrejostas restorānā “Naples” Latvijas modes industrijas pārstāvji iepazinās ar itāļu apģērbu un aksesuāru zīmolu Atos Lombardini. Stila eksperte Kristīne Rudzinska iepazīstināja ar modes trendiem un zīmola Atos Lombardini kūrorta kolekcijas skati, kuru modeļi demonstrēja pie baseina.

Zīmola Atos Lombardini oficiālās pārstāves Latvijā – ģimenes uzņēmuma un modes šovrūma „Di Moda” vadītājas Irina un Jūlija Dolgova, pauda prieku un gandarījumu par iespēju prezentēt zīmolu Rīgas modistēm. „Neskatoties uz plašo apģērbu tirgus piedāvājumu Latvijā, nereti piejamajām kolekcijām trūkst krāsu dažādības un drosmes to izmantojumā, tādēļ mēs vēlamies Latvijas modes dāmām piedāvāt itāļu modi, kurai raksturīga skaistuma un krāsu simbioze un demokrātisku cenu diapazons,” stāsta šovrūma „Di Moda” vadītāja Irina Dolgova. „Pēc ilgiem meklējumiem mūsu uzmanības lokā nonāca Atos Lombardini – pasaules modes centros atzīts zīmols, kas piesātināts ar veiksmīgiem krāsu risinājumiem un iespaidīgām skaistuma līnijām un uzreiz nojautām, ka pie Latvijā šis zīmols būs modistu cieņā, izvēloties itāļu dizainu un kvalitāti par saprātīgu cenu.”

Atos Lombardini ir itāļu pret a porte zīmols, kas ražo apģērbu, apavus, somas un aksesuārus un izceļas ar eleganci, skaistumu un adekvātu cenu, tādējādi iekarojot Eiropas, Dubaijas, Krievijas un Āzijas modes dāmu uzticību. Kā uzsver pats zīmola radītājs Lombardini kungs – zīmols Atos Lambordini ir perfekta Made in Italy ekspresija un tam raksturīgs perfekts elegances, harmonijas un sievišķības apvienojums, kas izcili piemērots izsmalcinātai sievietei, kura pievērš uzmanību detaļām. Gandrīz 30 gadus veidojot zīmolu, īpaša uzmanība tiek pievērsta sievišķīgiem un moderniem siluetiem un augstas kvalitātes dabiskas izcelsmies audumiem: kokvilnai, zīdam dažādās krāsās un faktūrās.

Zīmols Atos Lombardini tiek pozicionēts kā 100% “ražots Itālijā” uzņēmums un pats Atos Lombardini kungs ar sievu Silvanu to radīja 1986.gadā Itālijā, Boloņā. Lombardini grupa ir ģimenes uzņēmums, tādējādi slavinot arī paša brenda izveidotāja Atos Lombardini vārdu. Arī šobrīd pamatā tas ir ģimenes uzņēmums – kopš 2000.gada modes nama dizainere ir Atos Lombardini kunga meita Alessandra Lombardini, savukārt otra meita Elena Lombardini atbild par uzņēmējdarbības vadīšanu. Šobrīd modes nams ik gadu piedāvā 5 kolekcijas.

Pagaidām Atos Lombardini kolekciju Latvijā var apskatīt un iegādāties zīmola oficiālo pārstāvju šovrūmā “Di Moda” Rīgā, Kuģu ielā 26, kā arī mājaslapā: www.dimoda.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.