0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vasarīgā Polaroid saulesbriļļu izlase

 

Visiem košu un funkcionālu saulesbriļļu cienītājiem prieku sagādās vasarīgā zīmola Polaroid saulesbriļļu izlase, ko veido divas jaunākās Rainbow un Tropicflowers kolekcijas.

Visas Polaroid polarizētās saulesbrilles ir aprīkotas ar UltraSight™ lēcām, kas nodrošina no traucējumiem brīvu redzamību un ir ekskluzīvi izstrādātas zīmolam Polaroid, izmantojot patentēto Thermofusion™ tehnoloģiju. Augtākās kvalitātes Polaroid polarizētās saulesbrilles nodrošina unikālus ieguvumus: redzamību bez apžilbšanas, skaidrus kontrastus, dabiskas krāsas, tās samazina acu nogurumu un nodrošina 100% aizsardzību pret UV starojumu.

Spilgtās Rainbow sērijas saulesbrilles ir ietērptas visās varavīksnes krāsās, un briļļu kājiņu galos redzama ikoniskā Polaroid varavīksnes arka. Saulesbrilles tiek piedāvātas gan pieaugušajiem, gan bērniem zilā, zaļā, dzeltenā, oranžā, fuksijas un caurspīdīgā krāsā, tās akcentē unikālās Polaroid Ultrasight™ spoguļu lēcas. Jaunās sērijas mērķis ir mudināt cilvēkus pārdomāt veidu, kādā viņi uztver saulesbrilles. Polaroid Rainbow kolekcija ļauj ik mirkli parādīt savu noskaņojumu, atbrīvot emocijas un dalīties jūtās, izmantojot košas krāsu nianses. Polaroid Rainbow saulesbriļļu UltraSight™ lēcu ekskluzīvā polarizācija ļauj baudīt spilgtas krāsas bez apžilbšanas.

2015. gada vasaras sezonas atbrīvoto un bezrūpīgo atmosfēru Polaroid palīdz radīt arī ar eksotiskiem Tropicflowers rakstiem, kas rotā divus vislabāk pārdotos saulesbriļļu modeļus. To apdrukas džungļu noskaņās (Jungle mood) ir pieejamas divās dzirkstošu krāsu kombinācijās, siltās niansēs, ko veido sarkanais un oranžais, vai arī atsvaidzinoši zila un sarkana toņa versijā. Neatsakoties no Polaroid UltrasightTM lēcu sniegtās polarizētās aizsardzības, Tropicflowers kolekcija ir daudzkrāsaina gan briļļu priekšējās daļas, gan spoguļa lēcu sortimenta ziņā; pieejami ir pelēkie, sarkanie, zelta vai zaļie toņi. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.