0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Igauņu modes zīmols Dollabel Latvijā

 

Dollabel ir rotaļīga un pozitīva mode, kas pauž – klasisks apģērbs var būt arī krāsains un dzīvespriecīgs. Tērps ir veids, kā ikdienas darbu padarīt vēl tīkamāku un nakts izklaides – atmiņā paliekošas. Dollabel veido prêt-à-porter tērpus dažādām dzīves situācijām. Modes zīmola mūzas ir sievietes ar raksturu no dažādām jomām un profesijām.

Nu arī t/c Galleria Riga atvērts igauņu zīmola Dollabel veikals. Tērpi pieejami arī interneta veikalā www.creativelatvia.com. Igauņu zīmols drīzumā piedāvās arī īpaši Latvijai radītu Riga Dolls kolekciju. Zīmols katrā valstī sadarbojas ar vietējām sievietēm, radot unikālas kolekcijas. Dollabel apakšzīmolu Tallinn Dolls un London Dollsturpinājums būs Riga Dolls kolekcija.

Riga Dolls iemiesos pilsētas unikālās iezīmes, ļaujot lepoties par vietu, no kuras sievietes nākušas. Jaunās kolekcijas izstrādē piedalīsies sabiedrībā zināmas, spēcīgas personības – sievietes, kas pierādījušas sevi, piepildījušas sapņus un iedvesmo apkārtējos ar savu harizmu un mērķtiecību. Riga Dolls kolekcija tiks prezentēta jau šoruden.

„Mans mērķis ir palīdzēt vietējiem modes zīmoliem kļūt atpazīstamiem un iecienītiem starptautiskā līmenī. Katrai pilsētai ir īpaša aura. Tā atspoguļojas manās kolekcijās, kas tapušas sadarbībā ar spilgtām personībām,” stāsta Mari Martin, Dollabel radošā direktore. „Rīga ir skaista pilsēta, kurā dzīvo apbrīnojamas sievietes, kam ir savi hobiji, mērķi un sapņi. Viņas ir spēcīgas un vienlīdz maigas, sievišķīgas būtnes. Mani iedvesmo katras pilsētas kultūra, māksla, aura un cilvēkstāsti.”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.