12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Trendīgā nude krāsa Lauma Lingerie kolekcijās

 

Šī gada pavasara-vasaras sezonas absolūts must-have ir nude jeb miesaskrāsas apģērbi. Šis trends jāievēro arī rūpīgi izvēloties savu veļu, tieši tādēļ Lauma Lingerie jaunākajās kolekcijās ne reizi vien būs atrodami krūšturi un biksītes miesaskrāsā vai ar tajā pieskaņotām detaļām.

Izcila minimālisma paraugstunda ir kolekcija Collier, kurā miesas krāsa tiek apvienota ar mūsdienīgu reljiefu, ģeometrisku rakstu, kas piestāvēs straujai un patstāvīgai dāmai, savukārt romantiskā stila piekritējas kolekcijāGentle novērtēs krāšņos mežģīņu rakstus trendīgajā tonī. Kolekcijas Cristalle vieglais dizains miesas krāsā ļaus justies atbrīvotai – tā, it kā veļa būtu tava otrā āda, bet kolekcija Sensuelle palīdzēs tev dziļāk izprast savu sievišķīgo, juteklisko būtību. Arī līgavas savā īpašākajā dienā vēlas būt modīgas – Lauma Lingerie kāzu veļas kolekcija My Angel ieguvusi daiļu, mežģīnēm izšūtu nude variāciju, kas liks izskatīties neatvairāmai un par sevi pārliecinātai.

Lauma Lingerie Tuxedo kolekcija Muscat ir iespēja daiļajai dāmai uzlikt punktiņu uz I, veidojot savu svētku dienas tēlu. Īpašā un neikdienišķā kolekcija ir veidota, apvienojot absolūtu Lauma Lingerie klasiku ar ļoti stilīgo miesaskrāsas toni, kurš saskanīgi rotaļājas ar muskatbrūno rožu rakstu.

Kolekcija Marble ir cildenākā šīs sezonas Laumelle kolekcija – tā attaisno savu nosaukumu, savienojot gaišu miesaskrāsas audumu ar zaļgani melniem, vijīgiem rakstiem, kas meistarīgajā rezultātā imitē rozā marmoru un tā sazaroto stiegrojumu. Radīts jaunajai dāmai, kura novērtē skaistumu kā paliekošu vērtību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.