5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sportiskais futūrisms un zvaigžņotais mirdzums jaunajā H&M Studio kolekcijā

 

Sportiska enerģija, praktisks futūrisms un zvaigžņots mirdzums ir H&M Studio 2015. gada rudens / ziemas kolekcijas tēmas. Mēteļi ar rāvējslēdzējiem un virsjakas ir ar modernām vēsmām, bet džemperi ar augstajām krāgām, kā arī lureksa džemperi un taisna piegriezuma un bikses ar paplatinātiem galiem, ir sezonas nepieciešamība. šī kolekcija ir viegli kombinējama un mazliet puiciska. 

“Man patīk 2015. Gada H&M Studio rudens/ziemas kolekcijas attieksme un enerģija. Sportiskas jakas ar rāvējslēdzējiem ir perfektas valkāšanai ārā, bet džemperis ar augsto krāgu ir piemērots, lai kombinētu ar citiem kolekcijas apģērba gabaliem. Lureksa spīdums rada svinīguma sajūtu gan dienā, gan vakarā,” stāsta Anna Sofija Johansone, H&M radošā konsultante.

TĒMAS

– Virsjakas ar rāvējslēdzējiem ir būtiskas kolekcijā, sākot ar funkcionālām neilona jakām ar rāvējslēdzējiem un garām vestēm, un beidzot ar bēšiem vilnas mēteļiem ar savelkamu jostas vietu vai klasiska piegriezuma vilnas mēteļi ar iekšēju neilona oderi un rāvējslēdzēju.

– Kolekcijas galvenais uzsvars ir dažāda stila adījumi, īpaši pievēršot uzmanību džemperiem ar augstu un atlocītu krāgu. Lureksa adījumi vienlīdz piemēroti gan dienai, gan vakaram, savukārt šķautņaina piegriezuma džemperiem ar rāvējslēdzējiem piemīt sportiska enerģija.

– Bikses ir vai nu taisna piegriezuma, vai ar paplatinātiem galiem, bet rievota adījuma legingiem piešķirts aktīvs izskats.

– Audumu faktūras ir daudzveidīgas – jakas un svārki no spīdīgas un ar lakādu pārklātas vilnas, mākslīgās kažokādas mēteļi un vatētas vilnas izstrādājumi.

– Kleita ar garām piedurknēm un atlocītu krāgu, kā arī lureksa blūzes kas apdrukātas ar futūristisku zvaigžņu mirdzumu, un bikses ar paplatinātiem galiem apdrukātas žakarda rakstā.

-Siluets tiek veidots velkot apģērbus kārtās, piemēram, zem garas kleitas velkot pieskaņotas bikses vai garu, asimetrisku blūzi kombinējot ar adījumiem ar augstu krāgu.

– Utilitārā stila apģērbi, kā ādas kombinezons , pasvītro kolekcijas puicisko noskaņu.

MATERIĀLI: Vilna, lurekss, neilons, āda, zamšāda, mākslīgā kažokāda un zīds.

KRĀSAS: Tumši sarkans, rūsas sarkans, oranžs, tumši zaļš, dzeltenbrūns, pelēks, melns, dzeltenbalts, zelts, bronza un sudrabs.

GALVENIE APĢĒRBI: Mēteļi ar rāvējslēdzējiem, džemperi ar augsto krāgu, lureksa adījumi, bikses ar šauriem vai paplatinātiem galiem, asimetriskas blūzes, svārki ar lakādas pārklājumu, kombinezons, mākslīgās kažokādas mētelis, ka arī bikses ar paplatinātiem galiem un zvaigžņu mirdzuma apdruku.

GALVENIE AKSESUĀRI:Utilitāra stila cepures, zābaki ar lakas pārklājumu, gari cimdi, augstpapēžu sandales, kas valkājamas ar zeķēm, polsterēti ziemas zābaki, apkaklītes ar atlokāmu krāgu un somas ar lakādas pārklājumu.

Kolekcija būs pieejama H&M veikalā TC „Galerija Centrs” no 10. septembra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.