9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mode bērniem: jaunākās tendences

 

Nedēļas nogalē Rundāles pilī pirmo reizi Latvijā notika bērnu modes pasākums, kura modes skatē tika piedāvāti Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Baltkrievijas dizaineru darbi.

Savas aktuālās kolekcijas demonstrēja tādi pazīstami Latvijas zīmoli kā Aristocrat Kids, LOVERAIN by Nadia Kirpa, Leny Tomy Factory. Lietuvu pārstāvēja Diāna Rūta Stankjavičiene, Egle Ališauskiene, Jolanta Kudeļska, Daļa Audejaitiene, Jūlija Dremene, Egle Valavičiene un dizaina studija «Mēs». Krieviju pārstāvēja Leather club BEGIMOD un LILAS by Ekaterina Kormich no Maskavas, kā arī dizainere Svetlana Zlotņikova un Leya.me no Sanktpēterburgas.

Jaunie mākslinieki no Kid’s Podium defilē pārvērta par pasakai līdzīgu izrādi. Līdztekus dizaineriem savas kolekcijas piedāvāja arī Latvijas multizīmolu veikali Deepy Sleepy un Next. Savukārt mazie mākslinieki no Minskas modeļu skolas Kids’ Podium savas kolekcijas skati pārvērta par īstu teātra izrādi. Tērpus demonstrēja modeļu skolu SV MODELS (Lietuva, Latvija), Ultra Kids (Krievija) un modes studija Santarves (Lietuva) audzēkņi. Topošās modes zvaigznes pārsteidza skatītājus ar savām profesionālajām iemaņām. Viesiem priekšnesumus sniedza bērnu popgrupaNando, jaunā dziedātāja Samanta Kabakova (Latvija) un deju grupa no Lietuvas Helios.

Aplūko foto no jaunajām apģērbu kolekcijām!

Pasākumu organizēja L’Officiel Latvija. Foto: Arkadijs Gluhihs, Pāvels Anks.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.