6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Jaunā Fendi Jungle saulesbriļļu kolekcija 2016. gada pavasara-vasaras sezonai

 

Jauno gadu uzsākot, luksus klases modes zīmols Fendi ar prieku piedāvā košās Jungle saulesbrilles 2016. gada pavasara/vasaras sezonai. 

Iedvesmojoties no šī romiešu modes nama stilistiskajiem kodiem, proti, ikoniskiem grafiskajiem rakstiem un drosmīgām krāsu kombinācijām, saulesbrilles demonstrē unikālu radošuma un novatoriska dizaina apvienojumu. Atspoguļojot Fendi DNS un vienmēr līdzsvarojot tradīcijas un novatorismu, šo jauno kolekciju iedvesmojusi izsmalcināta ģeometrija, ko akcentē grafiski krāsu ielaidumi, radot modernu saspēli starp caurspīdīgiem efektiem un krāsainiem elementiem. Rotaļīgs un vienlaikus elegants vēstījums kā ekskluzīvas daiļamatniecības rezultāts: sākot no īpašas acetāta sloksnes izstrādes, kurā ar roku iestrādāti dažādi elementi, līdz pat elegantajām briļļu kājiņām no metāla. 
Katrs saulesbriļļu pāris ir rezultāts FENDI augstākajai meistarībai un praktiskam roku darbam, kā arī Safilo izcilajām prasmēm strādāt ar maksimālu uzmanību pret detaļām, izmantojot vissmalkākās tehnikas. Ideālā ģeometrisko formu kombinācija ietver roku darba procesu, kas prasa nedēļu ilgu māksliniecisku meistarību. Sākumā izveido 8 mm biezu, izgrieztu slāni, ko izstrādā no cēla celulozes acetāta kristāliskā tonī, tad tajā iestrādā dažādu krāsu ģeometriskos elementus, kurus atbilstoši precīzam ģeometriskam dizainam nofiksē paredzētajā vietā. 
Lai akcentētu unikālo krāsu kombināciju, pievieno papildu 3 mm biezu, caurspīdīgu virskārtu, kas uzsver krāsu tīrību un trīs dimensiju elementu plūstošo arhitektūru. 
Visbeidzot, samontētas sloksnes ievieto veidnē un pielāgotā spiedes ierīcē, lai veiktu karstās līmēšanas fāzi, procesu 130°/160° grādu karstumā, kas ļauj visas daļas ideāli sapludināt un sagatavot saulesbriļļu rāmju radīšanai. 


 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.