6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

I’m Your Shirt jaunā casual kreklu un kleitu līnija

 

Dizaineres Indras Miklāvas zīmols papildina kreklu, blūžu un kreklkleitu klāstu ar casual līniju- mīksta un plāna džinsauduma krekliem un kleitām, kā arī brīva stila rūtainiem krekliem.

Uzklausot savu klientu vēlmes, I’M Your Shirt komanda ir radījusi ērtu un viegli valkājamu casual kreklu līniju. Kolekcijā izmantoti viegli un mīksti džinsu kreklaudumi, kā arī plāni un īpaši maigi rūtaini kokvilnas kreklu audumi no Japānas. “Lai arī es esmu gludināšanas fanāte, es ļoti labi saprotu, ka lielākā daļa cilvēku nav gatavi tam veltīt daudz laika. Jaunie džinsa krekli izskatās lieliski arī negludināti”, par jauno kolekciju stāsta zīmola dizainere Indra Miklāva.

Kolekciju papildina dažādu garumu un formu kleitas, lai katra kliente var izvēlēties savam augumam un vēlmēm atbilstošāko. Arī vīriešu krekli ir dažādi- gan pieguļoši, gan brīva piegriezuma, gan pagarināti. Kā akcenti izmantotas dažādas kabatas un krāsainu lentīšu iekantējumi. Kabatas, starp citu, ir pilnīgi visās I’M Your Shirt kleitās, tāpat kā podziņa krūšu rajonā vēljoprojām vienmēr ir citā krāsā, nekā pārējās.

Dizaineres Indras Miklāvas zīmols I’M Your Shirt savu darbību sāka 2012.gada nogalē. Zīmola produkciju iespējams iegādāties gan mājaslapā www.imyourshirt.com, gan veikalos Paviljons, 8ROOM, Taste Latvija, kā arī veikalos Lietuvā un Vācijā.

Foto: Bruno Kabucis
Models: Elīza Trumpe un Ronalds Seleckis.
Make up: Kristīne Saviča
Hair (&beard): Kristina Saviča un Rīgas Bārddzinis

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.