3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Vagabond: The Novel Era

 

2016. gada rudens/ziemas sezonai Vagabond ir radījuši elegantu un vienlaikus stilīgu apavu modeļu kolekciju. Minimālisma pieeja ir iedvesmojusies no pagājušajām desmitgadēm, bet vēl aizvien raugās nākotnē, ļaujot modernajiem stiliem atspoguļot panku mūziku.

Androgēno izpausmi iemieso sportiski unisex modeļi, bet gaumīgos vīriešu apavus iedvesmojusi bītņiku paaudze. Sieviešu apavu sērijā Vagabond apvieno sievišķību ar formālumu minimālisma pieejai ar aktuālu stilu, ko papildina panku mūzikas nianses. Galvenie stili ir loferi, puszābaki un šņorējamas kurpes ar vīrišķīgu noskaņu.

Ļoti nozīmīga kolekcijas sastāvdaļa ir zābaki – gari, pāri celim vai īsi ar noapaļotu purngalu. Šīs sezonas modeļus akcentē tādas detaļas kā kvadrātveida purngals, sprādzes un kniedes. Krāsu palete variē no neitrāliem toņiem, piemēram, konjaka, melna, brūna un dzeltenbrūna līdz pievilcīgām pudeļu zaļām, sarkanām, violetām un petrolejas pelēkām krāsu niansēm. Svarīgākie materiāli ir klasiski gluda āda un nubuks, kas tiek kombinēti ar krokodilādas faktūru un mirdzošu lakādu. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.