7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Šī rudens karstākā aktualitāte: ECCO Shape apavi

 

Iesoļo rudenī ar ērtām un seksīgām kurpēm! Apavu ražotājs ECCO šajā sezonā parūpējies, lai mēs justos labi, valkājot augstpapēžu apavus teju jebkurā dzīves situācijā. Tevi noteikti priecēs ne tikai komforts, ko kurpes sagādā tavām kājām, bet arī jaunais un revolucionārais dizains, kas atbilst šī rudens karstākajām tendencēm.

ECCO Shape  augstpapēžu kurpes ir īpaši veidotas, lai tavas kājas izskatītos sevišķi garas un satriecošas. Tie ir apavi, kuros modernās detaļas sastopas ar klasisko dizainu, piešķirot tavam tēlam īpašu, sievišķīgu izskatu. Neticami, taču unikālais ECCO Shape dizains tiešām rada ilūziju, ka kurpju papēži izskatās augstāki, nekā ir patiesībā.

Jebkurai augstpapēžu kurpju cienītājai zināms, ka visnozīmīgākā apavu sastāvdaļa ir tā lieste. Par jaunās ECCO Shape kolekcijas apaviem var teikt tikai to labāko – rūpīgi izstrādātā apavu lieste nodrošina patiešām ērtu un dabisku pēdas novietojumu, tāpēc staigāt ar šiem apaviem būs patiešām ērti.

Esam sajūsmā, ka ECCO arī šoreiz parūpējies par perfekti saderīgiem aksesuāriem jaunajai ECCO Shape apavu līnijai. Pērkot jebkuras kurpes no jaunās kolekcijas, tev ir lielas izvēles iespējas tām pieskaņot arī jaunu somiņu. Un, kā mēdz teikt, modernas, klasiskas kurpes un somiņa vienmēr būs sievietes labākie draugi.

Izgatavota no ECCO Moonstone govs ādas. Šajā clutch somā var uzglabāt arī A4 formāta dokumentus, kā arī citas nelielas lietas. Soma ir ērti pielāgojama stilam.

Apavu virsma veidota no kvalitatīvas teļa ādas, savukārt iekšpusē iešūta patīkama ādas odere. 75 mm papēdis, kas ir klāts ar ādas materiālu, koptēlu padara modernāku un smalkāku. Supinators veicina stabilitāti un rada drošības sajūtu visas dienas garumā jebkādos apstākļos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.