2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Rotu aktualitātes: PANDORA jaunā kolekcija

 

Šoruden rotājies ar PANDORA! Šis iecienītais rotaslietu zīmols parūpējies, lai gaumīgus un piemērotus aksesuārus jaunajā kolekcijā varētu atrast teju ikviena aktuālā stila cienītāja. Septembra sākumā PANDORA prezentējusi jauno kolekciju, kuras ietvaros pieejami aksesuāri, kas atspouļo vairākas šī rudens modes tendences.

Iedvesmu rodot vintage stilā, jaunā PANDORA kolekcija izceļas ar zaigojošām krāsām un ļoti interesantu rotaslietu faktūru. Iedvesmojoties arī no dabas, rotās atrodami daudz un dažādi elementi, kas savā elegancē atgādina par to, cik aktuāli šoruden ir akcenti ar dabas pieskārienu. Elegantās rotaslietas izskatīsies lieliski, gan dodoties uz pasākumu, gan arī ikdienā, izvēloties vienkāršākas rotu kombinācijas.

Arī šoruden PANDORA stāsta par mīlestību – karalisku, skaistu un mūžīgu. Rotaslietās atrodami motīvi, kas ar savu krāšnumu iederētos ikvienā karaļnamā. PANDORA rotas domātas īpašiem brīžiem – tās tev atgādinās gan par dzīves nozīmīgākajiem mirkļiem, gan arī par taviem sapņiem, emocijām un mērķiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.