1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

RFW laikā meklēs stilīgāko ielu modes zvaigzni

 

šonedēļ galvaspilsētā startēs prestižā Rīgas modes nedēļa, kas jau ierasti vienuviet pulcēs pašus modīgākos rīdziniekus. Modes svētku ietvaros šosezon gaidāms arī vēl nebijis pasākums – COD Fashion Detox Party -, kas norisināsies, japāņu grila restorānam COD sadarbojoties ar pieprasīto modes fotogrāfu Miku Užānu. 

Foto: Miks Užāns

Gaidāmā pasākuma noskaņās nedēļas nogalē no 28. līdz 29. oktobrim restorāna COD, K.K. fon Stricka Villasun viesnīcas Radisson Blu Hotel apkaimē tiks meklētas Rīgas ielu modes spilgtākās pērles, kas fotogrāfa iemūžinātās galerijās būs apskatāmas COD sociālajos tīklos. Jau 2. novembrī, īpašā COD Fashion Detox Party pasākuma laikā, Latvijas modes industrijas profesionāļi no visiem foto varoņiem izvēlēsies stilīgāko ielu modes zvaigzni, kas savā īpašumā iegūs vērtīgu balvu no restorāna COD.

Idejas autors COD ir pirmais robata grila restorāns Latvijā, kas piedāvā nobaudīt autentisku japāņu virtuvi ar elegantiem un mūsdienīgiem papildinājumiem. Ēdienkartes centrālais elements — uz robata grila gatavots ēdiens — iemieso japāņu virtuves būtību un aizved krāšņā garšu ceļojumā uz eksotiskajiem Austrumiem. Augstvērtīgas sastāvdaļas un tradicionāli pagatavošanas paņēmieni tiek papildināti ar kvalitatīvu sake, oriģināliem kokteiļiem, kā arī askētisko restorāna interjeru.

Miks Užāns, savukārt, jau vairākus gadus darbojas kā viens no pieprasītākajiem modes fotogrāfiem un ir sadarbojies ar tādiem zīmoliem kā Rosme, QooQoo, Narciss, Sin on the Beach un PLAZA fashion store. Mika radītie foto projekti ir apskatatāmi glancētajos žurnālos L’Officiel, L’Officiel Hommes, Pastaiga, Cosmopolitan, Shape un Forbes, kā arī digitālajos modes izdevumos HUF Magazine un Institute Magazine.

“Foto mākslas pamatus esmu apguvis pašmācības ceļā, taču visvairāk man ir iemācījuši fotogrāfs Oļegs Zernovs un stiliste Olga Kolotova. Bildējot vienmēr cenšos iziet ārpus savas komforta zonas, meklēt jaunus stilus, rakursus un gaismas efektus, kas katru foto projektu padara atšķirīgu no iepriekšējā. Ielu stila kampaņa man būs vēl nebijis izacinājums, un esmu pārliecināts, ka ieguvēji no tā būsim mēs visi,” atklāj Miks Užāns.

Foto: Miks Užāns

Ja arī tu vēlies nodemonstrēt savas spilgtākās stila pērles, tapt pamanīts un iegūt vērtīgas balvas no restorāna COD, tiekamies Rīgas ielās jau 28. un 29. oktobrī! 

• 28. oktobrī no plkst. 19:00 līdz 20:00 pie COD restorāna Tērbatas ielā 45 un pēc 20:00 pie K.K. fon Stricka Villas A. Briāna ielā 9.

• 29. oktobrī no plkst. 16:00 līdz 17:00 pie COD restorāna Tērbatas ielā 45 un pēc 17:00 pie viesnīcasRadisson Blu Hotel Elizabetes ielā 55.

#CODstreetstyle

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.