1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Nākamo gadu plāno ZIB* kalendārā!

 

Pašmāju modes un dizaina zīmols ZIB*, kas pazīstams ar košiem un dzīvespriecīgiem apģērbiem, šoziem ir sagatavojis pārsteigumu- spilgtu Plānotāju 2017 gadam!

Aiz mirdzošā plānotāja vāka slēpjas dzīvespriecīgi ZIB* dizaineru zīmējumi un krāsaini gadalaiku atvērumi ar Lienes Pētersones fotogrāfijām. Plānotājam ir nedēļas atvērums, tas ir latviešu valodā un tajā ir iekļautas gan vārda dienas, gan piemiņas un svētku dienas. Krāsainākai ikdienai tajā iekļāvām arī tādas neierastas svētku dienas, kā vispasaules burbuļvannošanās diena, šokolādes kūku diena un citus lieliskus iemeslus maziem svētkiem. Plānotājā paslēpušies gan motivējoši teksti, gan slepeni atlaižu kodi.

Uzņēmuma vadītājs Ingas Priedītes komentārs: “ZIB* komanda mīl daudz sapņot un kalt lielus nākotnes plānus. Tādēļ esam sagatavojuši iedvesmojošu plānotāju 2017.gadam. Tas ietērpts spožos vākos trīs krāsās- sudrabainā, smaragdzaļā un dzirkstoši violetā tonī. ZIB* plānotājs būs īpaši piemērots tiem, kuri meklē skaistu un praktisku veidu, kā organizēt savus ikdienas plānus.”

No plašā plānotāju piedāvājuma, ZIB* plānotājs izceļas ar vieglo un kompakto izmēru. Vairums dizaina plānotāji ir pārblīvēti ar lieku informāciju un bildēm, kas to padara biezu un smagu. ZIB* Plānotājs ir radīts ikdienas lietošanai un iedvesmas radīšanai.

Plānotāju var iegādāties interneta veikalā www.zibstore.com, kā arī Jāņa Rozes grāmatnīcās ( t/c Alfa, t/c Spice un Kr.Barona ielā), NicePlace Mansard un Manilla veikalos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.