1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Stila un dāvanu ieteikumi svētku laikam

 

Kā jau ierasts, svētki pārsteiguši mūs agrāk kā domājām. Vai esi tiem gatava? Ko šajā svētku laikā dāvināt citiem un kā pucēties? šādus jautājumus stiliste un make-up māksliniece Kristīne Čakare uzdeva veikalu tīkla COS radošajai direktorei Kairīnai Gustafsonei. Izlasi, atbildes ir tiešām noderīgas un interesantas!

Lūdzu, nosauciet ekstravagantu Ziemassvētku dāvanu Top 5 cilvēkam, kuram jau ir viss?

  1. Domāju, ka mākslas darbi vai fotogrāfijas vienmēr būs brīnišķīgas dāvanas, sevišķi, ja tām piemīt īpaša nozīme saņēmēja acīs.

  2. Lieliska dāvana ir arī COS garderobes pamatelementi, jo tie piedāvā modernu skatījumu uz klasiskiem apģērbiem, nezaudējot tiem piemītošo kvalitāti. Galu galā, spodri baltu kreklu nekad nevar būt par daudz, tie ir viens no garderobes pamatelementiem.

  3. Esmu draugiem dāvinājusi arī savu iecienītāko mākslinieku, piemēram, Agneses Martinas un Donalda Džūda, mākslas grāmatas, kas viņiem ļoti patika, turklāt man vienmēr ir prieks dalīties savos iedvesmas avotos ar draugiem.

  4. Protams, katru reizi ar prieku dāvanā saņemu piedzīvojumu, jo cilvēkam var piederēt viss, bet tas nenozīmē, ka viņš ir darījis visu! Vienmēr priecājos par negaidītiem atpūtas brīžiem.

  5. Labi ir parūpēties arī par draugu labsajūtu; dievinu saņemt dāvanā atslābinošu masāžu.

Kāda ir vislabākā īpaši mirdzošu aksesuāru izvēle šajos Ziemassvētkos? 

Viens no maniem mīļākajiem aksesuāriem ir mūsu clutch somiņas, tās ir tik daudzpusīgas. Tās piestāvēs jebkuram tēlam, sākot no džinsiem un žaketes darba laikā, līdz pat vakarkleitai svētku ballītē.

Kāds ir īpaši skaists Ziemassvētku tērps?

šosezon mums ir brīnišķīgas, melnas samta bikses, tās ir platas, ar augstu vidukli, turklāt ļoti glaimo figūrai, īpaši valkājot ar zīda topu, jo šie materiāli lieliski papildina viens otru.

Ko vilkt sagaidot Jauno gadu?

Atkarīgs no tā, kur tu dosies, ja iesi uz ballīti, tad iesaku – kleitu. Viena no manām favorītēm ir šī bezpiedurkņu mini kleita no vilnas ar vizuļiem, kas atstaros gaismu katrā tavā solī. Kleitas dizains veidots ar dziļu V-veida kakla izgriezumu, tai ir nemanāmas iešūtas kabatas un gaumīga, taisna apakšmala.

Kāda ir labākā dāvana Viņam?

Man tiešām patīk ērtie kašmira izstrādājumi, ko piedāvājam vīriešiem, šie apģērbi ir kā klasiska investīcija katrā garderobē, tos varēs valkāt gadu no gada.

Kādas ir labākās dāvanas draudzenēm?

Ziemas mēnešos man patīk ērti pavadīt laiku mājās un noskatīties kādu labu filmu, tad izvēlos mūsu pidžamas, kas ražotas no mīkstas kokvilnas chambray auduma un veidotas ļoti komfortablos piegriezumos. Forša dāvana draudzenēm.

Ko dāvināt Ziemassvētkos vecākiem? 

Man šķiet, ka ideāla izvēle ģimenes dāvanām ir dažādi sezonas aksesuāri, mūsu kašmira šalles un cepures būs perfekta dāvana, kas sniegs siltumu arī aukstā laikā. šalles ir neticami mīkstas un veidotas neitrālos toņos, lai lieliski pieskaņotos visu krāsu mēteļiem.

Kura dāvana atstāj vislielāko iespaidu?

Domāju, ka vislabākā dāvana ikvienam ir kaut kas personisks un noderīgs, lieta, kas atgādinās dāvanas saņēmējiem par tevi ik reizi, kad viņi uz šo dāvanu paskatīsies.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.