2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Lindex jaunā kolekcija “Tomorrow”

 

Lindex laidis klajā labākās dizaina idejas godalgas ieguvējas Evelīnas Kēgo jauno kolekciju “Tomorrow”. Tā ir izstrādāta sadarbībā ar Zviedrijas tekstildizaina skolām ar mērķi sniegt atbalstu jaunajiem dizaineriem.

“Sajūta, iegūstot Lindex godalgu par labāko dizaina ideju, ir fantastiska! Kolekcijas galvenais akcents ir mijiedarbība starp trikotāžas auduma un apdrukāta trikotāžas auduma slāņiem apģērbos, kā arī krāsu savstarpējās ietekmes meklējumi. Sadarbība ar Lindex man sniedza iespēju darboties plašākā mērogā un iepazīstināt ar saviem darbiem daudz plašāku mērķauditoriju,” saka godalgas ieguvēja Evelīna Kēgo.

“Tomorrow” ir vizuāli enerģētiska un apjomīga kolekcija, kurā panākts smalks līdzsvars starp blīvām un caurspīdīgām virsmām. Tēls ir eksperimentāls, māksliniecisks un krāsains, un kolekcijā ietilpst 5 unikāli apģērba gabali, kurus var valkāt, gan savstarpēji kombinējot, gan katru atsevišķi. Kolekcijas „Tomorrow” koncepcija ir tapusi Lindex atbalstītajā Zviedrijas Tekstildizaina augstskolā, kas nodrošina apmācību un izpēti tekstila un dizaina jomā. Godalgas ieguvējs saņem stipendiju 50 000 SEK apmērā, kā arī iespēju izveidot unikālu kolekciju sadarbībā ar Lindex.

Lindex kolekcija “Tomorrow”, kuras autore ir Evelīna Kēgo, būs pieejama pārdošanā, sākot no 2. februāra vietnē lindex.com.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.