14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

7 spilgtas modes tendences, ko nevar neievērot

 

Beidzot ir klāt siltā sezona, kad var nolikt biezās džemperu kārtas un izbaudīt gan vasaru, gan modi visās tās krāsās! Kādi apģērbi ir aktuāli šajā sezonā? Iepazīstieties ar modes tendencēm un sagatavojieties kontrastu pilnai sezonai!

Sekojiet modei gudri!

šogad notikušās pavasara un vasaras sezonas modes skates tā vien kliedz ar spilgtām krāsām un interesantām formām. Bieži redzama atgriešanās tālajos astoņdesmitajos ar plecu polsteriem un kruzuļainiem piegriezumiem. Tomēr mode mainās teju katru dienu. Ietaupiet naudu un iegādājaties tos apģērbus, kas ir gan aktuāli, gan noderīgi jebkurā sezonā:

  • džinsa apģērbi – šajā sezonā populāri kļuvuši džinsa apģērbi ar krāsainām uzšuvēm. Bieži šādas uzšuves var iegādāties arī atsevišķi – tā ir iespēja par nelieliem līdzekļiem padarīt vecos džinsus atkal modernus;

  • balta kleita – šai vasarā tās redzamas visu apģērbu veikalu kolekcijās, tādēļ Jūs noteikti atradīsiet gan sev piemērotu piegriezumu, gan savu mīļāko audumu, piemēram, zīdu, kokvilnu vai mežģīnes;

  • t-krekli ar uzrakstiem un zīmolu logo – labi izskatīsies skaidri un vienkārši uzraksti, kas nav papildināti ar zīmējumiem. Tāpat populāri kļuvuši lieli zīmolu logo, kas piesaista uzmanību.

Blakus koši zilai un dzeltenai, vissvarīgākā šovasar ir spilgti rozā krāsa, ko varat izmantot gan kā akcentu, gan kā visa imidža pamatkrāsu. Tāpat aktuāli ir dažādi audumu raksti. Lasiet tālāk un uzziniet kādi!

Izmantojiet savu esošo garderobi kā pamatu

Aktuālie raksti un krāsas ir tik dažādas, ka Jūs noteikti jau tagad savā skapī varat atrast kādu šai sezonai atbilstošu apģērbu. Ejot cauri savai garderobei vai lūkojoties veikalu plauktos, pievērsiet uzmanību:

  • ziediem – šovasar aktuāli ir visdažādākie ziedu raksti gan apģērbos, gan aksesuāros, kas papildinās un izcels arī vienkrāsainas drēbes;

  • strīpām – no jūrnieku stila līdz skolas formām un citiem trendiem, šogad strīpaini audumi ievērojami dominē modes skrejceļos. Izvēloties strīpas, ir jāņem vērā sava ķermeņa uzbūve un vēlamais efekts – horizontālas svītras padara platāku, taču vertikālas – garāku;

  • caurspīdīgiem audumiem – īpaši drosmīgās var mest piesardzību malā un nēsāt caurspīdīgus apģērbus. Ne par velti populāri kļuvuši arī pavisam īsi krekliņi, kurus vilkt vienus pašus vai kā interesantu pamatu caurspīdīgiem materiāliem.

šīs vasaras galvenais noteikums – jo košāk, jo labāk!

Kimbi.lv kredītlīnija novēl atrast savu šīs sezonas stilu un izbaudīt vasaru visā tās krāšņumā!

Reklāmas rakstu apmaksā Kimbi.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.