13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

ECCO SOFT atgriežas vēl ērtāki un iekārojamāki

 

Kad ārā jau jūtamas pirmās rudens vēsmas, Dānijas apavu zīmols ECCO iepriecina ar patiešām labām ziņām: apavi ECCO SOFT atgriezušies jaunā ampluā. Praktiski, ērti un stilīgi – tie būs nevainojama izvēle šajā rudenī.

Apavi lieliski piemēroti, ja visu dienu atrodies kustībā – ECCO SOFT 1 apavu virsma ir roku darbs no mīkstas ādas, bet anatomiskā saistzole ir viegla un patīkama, kas ļaus pēdām baudīt labsajūtu. Savkārt tas, ka apavi veidoti ar auklu aizdari, garantēs nevainojamu apavu formu.

Apavi ir pieejami desmit dažādās krāsās un divos veidos – augstie apavi un zemie. Lai arī kuru versiju tu izvēlētos, tos ideāli ir iespējams saskaņot ar dažādiem stiliem. Īpaši labi tie izskatīsies, valkājot kopā ar boyfriend stila džinsiem vai arī sievišķīgu kleitu.

Kā jau ierasts ECCO zīmolam, arī šie apavi radīti izteiktā Skandināvijas minimālisma stilā. Uzsvars tiek likts nevis uz aksesuāriem, bet uz kvalitāti un klasiku. Izvēloties ECCO SOFT 1, tu varēsi būt pilnīgi pārliecināta, ka savā ikdienas skrējienā paspēsi būt visur, kur nepieciešams, jo apavi tevi nepievils. Apavu stabilā un elastīgā zole, kas papildina pēdas izliekumu, gatantēs ērtu soli, turklāt saglabās arī svaiguma sajūtu. Pat pēc visas dienas, kas pavadītas apavos, tavas pēdas jutīsies labi un komfortabli. 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.