1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kleitu krāsas un raksti, kuri 2018.gada vasarā būs modīgākie

 

Šīs vasaras sezona piedāvā daudz ko interesantu. Vasaras kleitu mode 2018.gadā ir vienlaicīgi gan vienkārša, gan daudzveidīga. Izvēlies sev tīkamāko no aktuālajiem rakstiem un krāsām un esi modē!

View this post on Instagram

We mean classy, we mean Sophisticated #sunkindofagirl #dottydress

A post shared by @ sunkindofagirl on

Punktiņi

Punktiņi var būt dažādi: smalki un rupji, balti uz tumša fona, tumši uz jebkuras citas krāsas fona. Raksts var būt vienmērīgs pa visu kleitu, bet var būt arī tā, ka punktiņi ir tikai uz kādas kleitas daļas.

Ziedi

Šeit viss ir skaidrs: kad vēl ziedēt, ja ne pavasarī un vasarā? Lai kleita ar ziedu rakstu nešķistu pārāk vienkārša un garlaicīga, neaizmirsti par kārtām un atšķirīgām tekstūrām.

View this post on Instagram

Werbung | Dieser Moment wenn man endlich ein Gruppenbild gefunden hat, auf dem alle gut aussehen! ???? Ich habe mich mal von der lieben @sonnyloops inspirieren lassen und auch mal ein Edit ausprobiert, was meint ihr????? Natürlich ist und bleibt sie die Edit-Queen! Diana, Sonny und ich tragen hier übrigens die neuen Kleider von @ca, sehen die zusammen nicht wunderschön aus? ???? Das Shooting war auf jeden Fall ziemlich witzig und wir hatten super viel Spaß, müssen wir echt öfter mal machen ???????????? Schaut auf jeden Fall mal bei @ca vorbei, falls ihr noch DAS Kleid für euren besonderen Moment braucht ???? #makememories#canda ____ #prom#promdresses#bff#girls#dresses#abschlussball#kleider#balloons#pasteldress#edits

A post shared by ????????Kisu (@kisu) on

Pasteļtoņi

Bēšīgs, miesas krāsas, gaiši zils, maigi rozā – atturīgie un maigie toņi akcentē gan sievišķību, gan iedegumu.

View this post on Instagram

Dena Checkered Dress

A post shared by PRESS – Online Fashion Store (@pressstores) on

Rūtis

Parasti šis raksts ir sastopams rudens un ziemas sezonā, taču šogad tas ir drosmīgi iesoļojis arī vasarā. Kas teica, ka gaisīga vasaras kleitiņa nevar būt rūtaina?

https://www.instagram.com/p/BjXwf7WAPr8/?tagged=floraldress

Pludmales motīvi

Izskatīties tā, it kā tu ietu nevis pa pilsētas ielām ar somiņu rokā, bet gan uz tropisku pludmali ar kokteili. To vislabāk atspoguļo pludmales stila kleitas ar īpašiem rakstiem – palmas, džungļi, ūdens, saule… Ķer pludmales sajūtas arī pelēkajā pilsētā!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.