4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Megana Mārkla Prinča Luisa kristībās izvēlējās gaumīgu un elegantu tērpu

 

https://www.instagram.com/p/BlCax2JBCef/?tagged=meghanmarkle

Karaliskajai ģimenei un viņu faniem svarīgs ir ne tikai pasākums, kas tiek rīkots vai apmeklēts, bet arī tas, kādu tērpu katra daiļā dzimuma pārstāve izvēlas. Daudzi ar nepacietību gaidīja Prinča Luisa kristības, lai aplūkotu, kādu tērpu izvēlējās hercogiene Ketrīna un hercogiene Megana.

Šoreiz Megana deva priekšroku olīvzaļam zīmola Ralph Lauren kleitai un pieskaņotai zīmola Stephen Jones cepurei. Šī ir jau otrā reize nedēļas laikā, kad Megana ir atkāpusies no saviem iecienītajiem neitrālajiem toņiem un ir izvēlējusies izteiktākas krāsas.

Megana jau atkal izvēlējās sev tik ļoti iecienīto laiviņveida kakla izgriezumu, kurš pēdējo mēnešu laikā, pateicoties karaliskajai ģimenei, ir kļuvis par modes lietu.

Kopš Megana apprecējās ar Princi Hariju, cilvēki ir pievērsuši pastiprinātu uzmanību viņas plaukstošajam stilam. Pāris pirmajiem oficiālajiem pasākumiem hercogiene izvēlējās neitrālas krāsas – bēšīgu, maigi rozā, tumši zilu un baltu. Pagājušajā nedēļā viņa pirmo reizi tika manīta spilgti dzeltenā zīmola Brandon Maxwell kleitā. Lai gan kleitas siluets bija diezgan klasisks, Megana tāpat izcēlās citu cilvēku vidū.

Tev patīk viņas stils? Raksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.