4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

5 aksesuāru stila kļūdas!

 

Visas rotas vilkt vienotā stilā

Visticamāk tu nevilksi bikses, kreklu, kurpes un somiņu vienā salikumā ar vienādiem rakstiem, vai ne? Tāpēc nevajag to pašu darīt ar aksesuāriem. Jau sen garām ir tie laiki, kad par normu tika uzskatīta auskaru, kaklarotas, gredzena un rokassprādzes valkāšana vienotā stilā. Tā vietā eksperimentē, miksējot dažādus toņus un formas.

Vilkt tik daudz rotu, it kā tu būtu aplaupījusi juvelierpreču veikalu

Koko Šanele reiz teica: „Kad velc rotas, vienmēr noņem pēdējo no tām.” Labs padoms, jo pārspīlēt un aizrauties ir ļoti viegli. Tā vietā izvēlies līdzsvaru, lai rotas cita citu papildinātu, nevis „pārspētu”.

Vienmēr valkāt vienus un tos pašus aksesuārus

Katrai no mums tā periodiski gadās. It īpaši, kad steidzamies. Uzvelkam to, kas pirmais patrāpās pie rokas – ko vilkām vakar, aizvakar, un vēl daudz dienu pirms tam. Garlaicīgi, vai ne? Katru dienu mēs mostamies ar atšķirīgu omu, domām un plāniem. Lai apģērbs un aksesuāri ir tikpat dažādi un atbilstoši mūsu šodienai.

Aizmirst par rotām, kuras sen neesi valkājusi

Kad tu pēdējo reizi ielūkojies savā rotaslietu lādītē? Mode ir mainīga un cikliska. Tas, ko tu jau sen esi aizmirsusi, ir pelnījis iegūt otro elpu (gluži tāpat kā apģērbs). Kas zina, varbūt tieši tas tagad ir modē.

Nevalkāt aksesuārus vispār

Iedomājies pasauli, kurā uz kēksiņiem nav glazūras un krāsaino skaidiņu; uz Ziemassvētku eglītēm nav rotājumu; bet dāvanas netiek iesaiņotas papīrā un apsietas ar lentītēm. Nu, cerams, ka tu saprati – aksesuāri ir tas, kas tevi papildina un padara skaistāku. Tas ir kā „ķirsītis uz tortes”. Tāpēc, aiziet! „Apsien lentīti” ap tik vērtīgu un skaistu dāvanu kā „Es”, un tu jutīsi, kā viss tavs tēls mainās uz labo pusi.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.