7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ieskaties slavenību ikgadējā modes festivālā “Met Gala” (+FOTO)

 

Pirmdien Ņujorkā norisinājās ikgadējais modes festivāls “Met Gala”, šis pasākums vienmēr izeļās ar viesu unikālajiem un ekstravagantajiem tērpiem.

Šogad daudzas slavenības ieradās ar otrajām pusītēm. Dziedātāja Mailija Sairusa pasākumā bija ieradusies kopā ar savu mīļoto vīrieti, aktieri Liamu Hemsvortu. Savukārt Kima Kardašjana, kā ierasts, pasākumu apmeklēja kopā ar savu vīru reperi Kanje Vestu, kurš ignorēja “dress kodu” jeb bija viens no retajiem visiem, kurš izskatijās visai parasti ģērbts.

Ar tērpu izvēli bija pacentusies dziedātāja Lēdija Gāga, kura pasākuma laika pārgērbās vairākas reizes! Taču lielāko uzmanību izpelnījās dziedātāja Keitija Perija, kura pasākumā ieradās tērpusies kā svečturis!  Jāpiebilst, ka aktieris Džareds Leto pasākumā ieradās ar divām galvām!

Foto

View this post on Instagram

@katyperry ???????? she is beautiful???????????????? #люстры#люстрыалматы#светильники #свет#светодиод#дизайнинтерьера#стиль#турецкаялюстра#алматы#lystrialmaty#almaty#актобе#атырау#люстрыактобе#люстрыактау#люстрыастана#освещение#люстрыатырау#люстрыоптом #люстры#люстрыалматы#светильники #свет#светодиод#дизайнинтерьера#стиль#турецкаялюстра#алматы#lystrialmaty#almaty#актобе#атырау#люстрыактобе#люстрыактау#люстрыастана#освещение#люстрыатырау#люстры оптом

A post shared by ????Люстры в Алматы???? (@eurosvet.kz_) on

https://www.instagram.com/p/BxLrqgRhHZr/

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.