1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

7 triki, kurus Keita Midltone un Megana Mārkla pielieto, lai fotogrāfijās izskatītos lieliski!

 

Reizēm tā vien šķiet, ka Keita Midltone un Megana Mārkla zina, kā izskatīties lieliski, jo kā citādi izskaidrot to, ka abas hercogienes visās savās fotogrāfijās burtiski staro un nekad sevi neapkauno ar nevienu sliktu foto kadru? Šajā rakstā uzzināsi 7 trikus, kurus Keita un Megana regulāri pielieto, lai izskatītos satriecoši, tagad tos vari apgūt arī tu!

1. Lai kur abas šīs dāmas dotos, viņas izmanto vienkāršu meikapu, Keita un Megana nekad neizvēlas košu lūpu krāsu, tā vienmēr ir dabiskos toņos.

2. Izcel savus plecus, nekaunies arī no plecu polsterējumiem, jo tie lieliski sašaurinās tavu vidukli un izcels kājas.

3. Vai brīžos, kuros tevi fotogrāfē tu nezini kur likt rokas? Keita Midltone savas rokas tur priekšā gurniem un vienu roku uzliek uz otras. Ja uzskati, ka šādai roku pozīcijai ir nepieciešams iemesls, tad rokas turi somiņu.

4. Ja tavam tērpam ir kādi īpaši aksesuāri (gredzens, rokassprādze, kaklarota, auskari) tad noteikti nebaidies ar tiem palepoties arī fotogrāfijās. Megana Mārkla  bieži izceļ savu gredzenu, viņa neviļus ar roku pieskaras savas auss ļipiņai, šādi fotogrāfijās viņa redzama visai bieži, tādēļ tas liek domāt, ka tā ir apdomāta hercogienes rīcība.

5. Kad Megana Mārkla savus matus ieveido copītē, tad viņa galvas priekšpusē izvelk divas šķipsnas, šādam trikam lieliski noderēs zobu birstītes palīdzība (uz zobu birstes uzsmidzina matu laku un izveidojot copi izķēmmē priekšējos matus).

6. Megana Mārkla fotogrāfijās ir viegli iešķiebusi galvu. Viss, kas jāda ir jāpagriežgalva uz labo pusi jeb 15 grādu leņķī. Šāda galvas pozīcija Meganai nav nejauša, tā patiešām tev liks izskatīties labāk!

7. Vai zināji, ka Megana Mārkla bieži zem saviem svārkiem un kleitām velk bodijus? Tie tevi pasargās no situācijas, kurās uzpūš vējšs un var redzēt vairāk, nekā gribētos…

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.