6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kādēļ Keita Midltone sarūgtinājusi Anglijas iedzīvotājus?

 

Pavisam nesen tika paziņots, ka karaliene Elizabete II atsakās turpmāk savā garderobē valkāt dabīgās kažokādas izstrādājumus, tas sabiedrībā raisīja pozitīvas emocijas, iespējams tika sagaidīts arī tas, ka citas karaliskās personas ņem piemēru no karalienes, tomēr realitātē tā nav noticis. Tagad dzīvnieku tiesību aizstāvji pievēruši uzmanību citiem britu karaliskās ģimenes locekļiem ,piemēram, Meganai Mārklai un Keitai Midltonei. Interesanti, ka Megana Mārkla ievēro šo “jauno noteikumu”, bet Keitas Midltones uzskati atšķiras. 

2016. gadā Keita uzvilkusi dabīgās kažokādas šalli, tas izraisījis pamatīgu apkārtējo kritiku, tolaik Kensingtonas pils pārstāvji oficiālā ziņojumā izskaidroja, ka Keita un princis Viljams šīs šalles saņēma dāvanā, kad savas oficiālās tūres laikā apciemoja biedrību “First Nations Haida” Kanādā. Pēc šī notikuma Keita pamanīta cepurē, kas bija darināta no alpakas kažoka! Šādas cepures cena bijusi ap 250 eiro, Keita šajā cepurē parādījās pagājušajā gadā Norvēģijā. Izrādās, ka arī Zviedrijā hercogiene Keita pamanījusies paradīties melnā kažokādas cepurē… Pils pārstāvji atkal skaidrojuši situāciju, ka šīs kažokādas iegūtas no dzīvniekiem, kuri miruši dabīgā nāve un tam nav nekāda sakara ar dzīvniekiem, kas tiekot speciāli audzēti zvērādām.

Saseksas hercogiene Megana Mārkla vairākkārt ir paudusi savu attieksmi pret kažokādām, kā arī to, ka ir veģetāriete. Bijusī amerikāņu aktrise savā garderobē izvēlas mākslīgo kažokādu. Megana arī neslēpj, ka atbalsta  modes dizainerus, kas atsakās savās turpmākajās  apģērbu kolekcijās izmantot dabīgo kažokādu.

Foto

View this post on Instagram

Today The Duke and Duchess of Cambridge attended the launch of the @National_Emergencies_Trust_ — an independent charity which will provide an emergency response to disasters in the UK. The Trust will work collaboratively with charities and other bodies to direct public donations to their appeals, and to distribute funds fairly and efficiently at the time of a national emergency. Speaking at the launch, The Duke said: “Just now and on previous occasions, it has been humbling to speak to survivors of the London Bridge and Manchester attacks, the Cumbria floods, the Grenfell Tower fire and other disasters here in the UK. Their stories are as heart-breaking as they are inspiring. Their resilience and strength are deeply humbling. I am very pleased that the National Emergencies Trust now stands ready to provide a structured, organised response to help people right across the UK in the event of a domestic disaster.” ???? PA/Kensington Palace

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.