19 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Stila padomi īsām sievietēm, kuras vēlas izskatīties garākas un slaidākas (+VIDEO)

 

Īsam augumam ir arī savas priekšrocības. Piemēram, tu vienmēr izskaties jaunāka, nekā patiesībā esi. Bet ir arī kāds mīnuss – tev ir ļoti uzmanīgi jāizvēlas, kāda veida apģērbu tu velc. Tu taču nevēlies vēl vairāk saīsināt savu augumu, vai ne?

Krekliņi un svārki

Tev ir jāiegaumē pareizās ķermeņa proporcijas. Krekliņi, kas brīvi krīt pāri džinsiem sadala tavu ķermeni daļās. Augšdaļa ir garāka un platāka, bet kājas – īsākas. Labāka izvēle būs krekliņš, kas sakārtots svārkos ar augstu jostas vietu. Tas akcentēs tavu vidukli un pagarinās kājas. Vēl viens tavs „draugs”vienmēr būs „cropped top” (kopā ar džinsiem ar augstu jostas vietu izskatīsies vienkārši lieliski!).

Jostas un kurpes

Ja tev patīk kurpes un sandales ar siksniņu uz potītes, izvēlies tikai un vienīgi kurpes, kuru siksniņa saskan ar tavu ādas toni. Vispār kurpes būtu jāizvēlas miesaskrāsā vai gaiši brūnas, jo tumši un smagnēji apavi tevas kājas padara vizuāli masīvākas.

Izvairies no masīvām jostām. Tās uz tava vidukļa rada horizontālu līniju, kas padara tavu vidukli masīvāku.

Jakas un žaketes

Īsa auguma sievietēm noteikti nevajadzētu vilkt masīvas un pagarinošas žaketes un jakas. Tās siluetu padara neizteiksmīgāku. Izvēlies garumu, kas beidzas ap vidukli vai nedaudz zem tā.

Somas

Mazām sievietēm mazas somas! Ja patīk mugursomas, arī tās izvēlies nelielas. Noteikti izvairies no milzīgajām, maisveidīgajām somām.

Kardigani

Garš kardigans, kas stiepjas līdz potītei, var lieliski tevi padarīt vizuāli garāku. Šis apģērba gabals rada tev tik ļoti nepieciešamo vertikālo līniju. Protams, tiem nevajadzētu būt pārlieku maisveidīgiem vai ar lielām kabatām.

Kleitas

Apjomīgas un kuplas kleitas vislabāk piestāv gara auguma sievietēm. Īsas sievietes šāds apģērbs gluži vai „velk pie zemes”. Izvēlies kaut ko pieguļošāku un akcentē vidukli ar smalku jostiņu.

Krāsu kontrasts

Spilgti rozā krekliņš kopā ar tumšām biksēm sadala tavu ķermeni „skaistās” divās daļās. Un tas tev nav vajadzīgs. Izvēlies vienmērīgākus un „plūstošākus” toņus. Piemēram, gaiši zilu blūzi un zilus džinsus.

 

Video

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 2144
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2145