4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 stulbākās lietas, ko viņi ir teikuši

 

Lielākā daļa vīriešu nav izcili runātāji, tāpēc ne viss, ko saka mīļotais vīrietis, tev patiks. Stulbas, nejauši izteiktas frāzes no viņa puses reizēm var sabojāt pat romantiskākās situācijas un kaislīgākos vakarus. Izlasi stulbākās lietas, ko vīrieši ir teikuši savām sievietēm!

1. Esmu sākusi tikties ar jauku un patiešām seksīgu vīrieti. Pienāca mūsu pirmā reize, un tad pašā karstākajā brīdī, norādīdams, kur vēlas sajust manus pieskārienus, viņš pateica vārdu “pincītis”. BĀC! Mana vienīgā doma šajā brīdī bija: “Kā lai ātrāk pazūdu no šī puišeļa mājām?!?”

2. Pusis, ar kuru nesen biju sākusi satikties, pēkšņi man teica: “Tev būtu lieliska figūra, ja vien tavas ciskas būtu mazliet slaidākas.”

3. Kādu dienu savam draugam stāstīju, cik ļoti pārdzīvoju par mūsu kopīgo draugu šķiršanos. Uz ko viņš atbildēja: “Jā, tā dzīvē notiek. Interesanti, pēc cik ilga laika arī tu man apniksi?”

4. Vīrietis, ar kuru nesen biju iepazinusies, uzaicināja mani uz vakariņām viņa mājās. Randiņa beigās viņš ierosināja: “Lai izvairītos no sajūtas, ka esi man parādā, varbūt vari nomaksāt pusi no rēķina?” Uzreiz pēc tam viņš man parādīja čeku ar summu, ko viņš iztērējis produktu iegādei vakariņu tapšanai.

5. Kādā darbadienas vakarā ar savu vīrieti runājām par dažādām tēmām, tai skaitā par seksu. Te pēkšņi viņš ieminējās: “Es tā vēlētos, lai arī man būtu krūtis kā sievietēm! Tad es ar tām spēlētos nepārtraukti.” Kā, lūdzu?!?

6. Jau labu laiku satikos ar kādu ļoti simpātisku puisi. Drīz vien nonācām arī līdz pirmajai reizei, kad paliku pie viņa pa nakti. Protams, bija arī sekss. Viss bija lieliski līdz brīdīm, kad, mainot pozu, viņš apmierināti norādīja: “Tā darīja arī mana bijusī!”.

7. Iepazīstināju jauno draugu ar savu ģimeni. Bijām aizbraukuši vakariņās uz vecāku mājām. Mājupceļā draugs stāstīja cik ļoti viņam patikusi mana ģimene un pēkšņi no viņa puses izdzirdēju frāzi: “Tava māsa ir vēl seksīgāka, nekā biju iztēlojies!”

8. Gribēju saņemt vairāk komplimentu no drauga puses, tāpēc pajautāju, kāda ir viņa ideālā sieviete. Cerēju sagaidīt atbildi, ka tā esmu es, bet viņš nekavējoties noskaitīja: “Blondīne ar 90-60-90”. Lieki piebilst, ka man līdz 90-60-90 ir ļoti tālu un blondīne arī es neesmu.

9. Jau kādu laiku aktīvi apmeklēju trenažieru zāli. Biju uzkāpusi uz svariem, lai redzētu rezultātus. Tajā brīdī istabā ienāca draugs. Redzot, ka stāvu uz svariem, viņš jautāja: “Nu ko, ir nākuši klāt pāris kilogrami, vai ne?”

10. Draugs seksa laikā nejauši nosauca mani savas bijušās draudzenes vārdā. Lai gan šo pārpratumu izrunājām un tas nekad vairs nav atkārtojies, es joprojām tā īsti eesmu viņam piedevusi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.