8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Esi mazliet valdonīgāka!

 

Tas, protams, ir jauki, ka tu paļaujies uz savu vīrieti un uzticies viņa lēmumiem. Taču dažreiz viņš gribētu, lai tu esi nedaudz valdonīgāka. Ja vīrietis nezina, ko iesākt kādā situācijā, viņš kļūst patiešām bezspēcīgs. Tāpēc izlasi, kādos brīžos tavs mīļotais būs pateicīgs, ja tu uzņemsies mazliet kontroles.

 

Kad viņš ir saslimis

Tu jau zini – vīrieši ir kā mazi bērni. Kad tie saslimst, kļūst čīkstīgi, niķīgi un nezina, ko iesākt.  No vienas puses ir slikti, no otras – gribas sevi piemānīt un ignorēt simptomus. Tādos brīžos tev jāuzņemas vadība. Saki: “Tev taču ir temperatūra, marš, gultā! Es par tevi parūpēšos!”

Kad tu rīko emocionālu scēnu

Brīdī, kad sieviete izplūst asarās, vīrietis krīt panikā, jo nezina, kā situāciju labot. Tādos brīžos viņš patiešām tevi vēlētos atkal padarīt laimīgu, tāpēc dod viņam iespēju – norādi, ko iesākt, lai tu justos labāk. Piemēram, saki:  “Mīļais, es patiešām jūtos ļoti bēdīgi šajā mirklī. Lūdzu, turi manu roku un ļauj man paraudāt – tas palīdzēs.”

Kad tavi vecāki brauc ciemos

Ja esi satraukusies par to, ka tavi vecāki brauc pie jums ciemos, vismaz centies to neizrādīt. Ja tavs vīrietis redzēs, ka tu nervozē, satraukties sāks arī viņš.  Dod viņam kādus norādījumus par to, ko vakara gaitā tu no viņa vēlētos sagaidīt. Piemēram, ja vēlies, lai tavi vecāki redz, ka esi kopā ar nopietnu pusi, palūdz viņam uzsākt sarunu par studijām vai darbu.  

Kad plānojat dzīvot kopā

Lai izvairītos no strīdiem un  nesaskaņām, jau laicīgi nosaki laimīgas kopā būšanas likumus. Piemēram: “Klau, man ļoti nepatīk nekārtība, tāpēc, lūdzu, esi tik jauks un nemētā apkārt savas netīrās drēbes. Es priecāšos, ja arī tu man pateiksi, kā varu padarīt mūsu kopdzīvi foršāku!”

 

Vai arī Tev ir kādi ieteikumi par citām situācijām?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.