9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

10 iedarbīgas flirta metodes

 

Ja tev ir apnikuši mūžīgie ideālā vīrieša meklējumi, izmēģini šos flirta padomus un vasaru tu neaizmirsīsi nekad! Šie padomi tev šovasar palīdzēs ieinteresēt un iegūt jebkuru brīvu un foršu vīrieti, kuru esi iekārojusi!

 

Ballītē pieej klāt tam sasodīti seksīgajam puisim, kurš stāv pie bāra letes. Paskaties uz viņu ar atbruņojošu smaidu un saki: “Dzirdēju, ka šeit būs daudz foršu džeku. Nu vismaz vienu tagad esmu satikusi!”.

Ja atrodies telpā, kurā netrūkst pievilcīgu vīriešu, apsēdies sāniski savā krēslā, sakrusto kājas, izliec muguru un ar pirkstiem virpini matu cirtas, lai radītu intriģējošu iespaidu.

Ja pie bāra blakus stāvošajam vīrietim ir interesants tetovējums, nebaidies pajautāt, kāds ir tā stāsts.

Pakomentē vīrieša izskatu ar līdzīgu izteikumu: “Vīriešiem parasti nepieciešams daudz drosmes, lai uzvilktu kaut ko rozā. Man tas patīk!”

Aizej uz sporta bāru un pajautā netālu esošajam vīrietim, kura ir viņa mīļākā komanda – lai zinātu, par ko ir vērts turēt īkšķus.

Gadžetu un elektronikas veikala pievilcīgajam pārdevējam pajautā viņam padomu, ko uzdāvināt dzimšanas dienā kādam paziņam, kurš ir “seksīgs tehnoloģiju ģēnijs”, līdzīgi kā viņš.

Indie mūzikas piekritējam palūdz ieteikumus par labām grupām un dziesmām – jo viņš  “tik perfekti pārzina mūziku, ka noteikti var ieteikt ko nedzirdētu arī tev.”

Sporta klubā atklāj simpātiskam vīrietim, cik ļoti tevi pārsteidz viņa stingrais treniņu režīms.

Atpūties karaokes bārā? Dodies pie svešinieka un ierosini nodziedāt kādu dziesmu kopā ar tevi, jo tev ir sajūta, ka publika viņu dievinās.

Klubā uz deju grīdas veikli piekārto vienu no savām garajām zeķēm. Ak vai, tiešāmnetālu sēdošais smukulītis to pamanīja?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.