9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Fēlikss Baumgartners: “Man nekad nav bijis jāpierāda savu mīlestību.”

 

Baumgartnera plāns ir speciālā kapsulā pacelties gaisā ar hēlija balonu līdz stratosfēras augstākajiem slāņiem, sasniedzot vismaz 36 570 metru augstumu, un īpašā tērpā izpildīt brīvo kritienu ar ātrumu virs 1110 kilometriem stundā. Cosmo redaktore Zane Nikodemusa viņu izaicina uz atklātu sarunu par sievietēm un attiecībām.

130409bj17_645

Vai tev ir gadījies, ka attiecībās neatveras izpletnis, tas ir, no kā tu visvairāk baidies attiecībās?

Savādi, ka tu izdomāji tieši šādi uzdot šo jautājumu, jo, kad es loku savu izpletni – un tas patiešām ir ļoti svarīgs process – es vienmēr apkārtējiem stāstu, ka izpletnis ir kā sieviete. Ja tu par to labi rūpējies, tad viss izdosies. Šis princips strādā gan izpletņlēkšanā, gan attiecībās.

Vai tu lektu mīlestības dēļ? Kā tu esi gatavs pierādīt sievietei savu mīlestību?

Ja sieviete vēlētos, lai es viņas dēļ veicu bīstamu lēcienu, viņa nebūtu mana sieviete. Patiesībā man nekad nav bijis jāpierāda savu mīlestību. Manuprāt, ja tu mīli, tad nekas nav jāpierāda.

Ko tu domā par attiecību atjaunošanu ar bijušo partneri?

Tas nav domāts man. Tas ir tāpat kā ar BASE lēcieniem – pirmās reizes satraukumu, lecot no vienas un tās pašas vietas, nekad neatgūstu. Taču es nevaru apgalvot, ka tā ir visiem: daudz BASE lēcēji no viena kalna ir gatavi lēkt pat četras reizes! Personīgi es domāju, ka bijušās attiecības ir jāatstāj pagātnē. No tām ir kaut kas jāmācas un jādodas tālāk. Tajā pašā laikā esmu laimīgs, ka ar visām bijušajām draudzenēm man ir saglabājušās labas attiecības. Es domāju, ka tas ir tāpēc, ka neesam izšķīrušies dusmu un naida pilni. Mums vienkārši bija laiks doties uz priekšu.

Kas ir seksīgākais, kas sievietei var būt mugurā?

Foršs smaids!

Kādas sievietes tev patīk?

Es dievinu sievietes, kuras ir dabiskas, sirsnīgas un jautras.

Vai brīvais kritiens ir labāks par seksu?

Kāpēc gan neizvēlēties abus?

Vai tu tici laulībai?

Mana mamma un tētis ir precējušies jau gandrīz 45 gadus. Taču es domāju, ka agrāk tas viss bija vieglāk. Tagad laiki ir mainījušies. Ir iespēja ceļot, satikt daudz interesantus cilvēkus un krasi mainīt karjeru, tāpēc ir grūtāk izveidot tik ilglaicīgas attiecības.

Kāpēc vīrieši krāpj?

(Smejas.) Es domāju, ka tas ir izskaidrojams ģenētiski. Sievietes ir barotājas un aizstāves, savukārt vīrieši – mednieki. Tāpēc vīrieši mēdz krāpt. Bet es negribu visu novelt uz dabu, jo daži to kontrolē.

Kāds ir ideāls randiņš?

Svarīgākā ir atmosfēra. Kad es satiekos ar meiteni, es vēlos, lai tas būtu relaksēti un viegli. Es gribu sarunāties un noskaidrot, vai viņa ir gudra. Un viņai noteikti ir jābūt asprātīgai. Tas ir ļoti svarīgi! Ja viņa nav jautra un atvērta, mums nekas nesanāks. Tāpat es parasti rūpīgi izvēlos randiņa vietu. Pat apgaismojums ir svarīgs. Tad sievietes personība atklājas labāk. Un, lūdzu, uz randiņu nekad neņemiet līdzi draudzeni! Tad tas vairs nav randiņš.

Seko internetā Fēliksa misijai:  

www.felixbaumgartner.com un www.redbullstratos.com.

100409bj02_645

060409bj04_645

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.