6.4 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Andis Neikšāns: “Rallijs un sekss abi ir aizraujoši, galvu reibinoši piedzīvojumi!”

 

Prognozes liecina, ka arī šogad fanu nebūs mazāk. Starp citu, arī mēs tev silti iesakām rezervēt 15. un 16. maiju šim notikumam, jo sarunā ar Cosmo redaktori Zani Nikodemusu Andis apstiprina, ka pat lielākajiem ātruma mīļiem starp mašīnām un motoriem atrodas laiks meitenēm.

Kādus komplimentus vīrieši priecājas dzirdēt un varbūt pat dzird par maz?

Iedomājies situāciju: tu vīrieti inteliģenti slēpti pavedini un ieinteresē. Pēc tam viņš pievērš tev maksimālu uzmanību un aplaimo ar jaukām darbībām un komplimentiem. Un tieši šajā brīdī viena vienīga uzslava no tavas puses vīrieti darīs par vislaimīgāko cilvēku pasaulē.

Kam ir jānotiek, lai vīrietis beidzot izlemtu apprecēties?

Par to man ir grūti spriest, jo pagaidām neesmu šādu lēmumu veicis. Taču viens no svarīgākajiem apstākļiem noteikti ir vīrieša vecums, viņa brieduma pakāpe.

Kāds ir skaists randiņš?

Brīvs, saulains, interesants… Tāds, kad var aizmirst par visu pārējo.

Vai vīrieši savā starpā klačojas par sievietēm?

Skolas gados Rīgā īrēju dzīvokli kopā ar draugiem. Saprotams, ka iepazinām cits cita meitenes un arī pārspriedām viņas. Mums pat bija atrunāti noteikumi, lai nerastos domstarpības, kad vairākiem iepatikās viena un tā pati meitene.

Kādu tu savu sievieti mīli ieraudzīt no rīta?

Ar siltu smaidu, saulainu, priecīgu, sirdī mierīgu.

Kad sieviete ar savu uzmanības izrādīšanu pāršauj pār strīpu?

Uzmācību esmu izjutis tikai no tām sievietēm, kuras domā, ka vīrieša uzmanību var iegūt pavisam brutāli. Taču patiesībā svarīgas ir arī mazās dzirkstelītes. Tādas kā acs piemiegšana vai it kā netīši, bet patiesībā apzināti intīmi pieskārieni. Taču, ja tev simpatizē kāds vīrietis, tad savas simpātijas ir jāizrāda. Man patīk dzīva un patiesa izturēšanās. Ja vienudien sieviete pret mani izjutīs mīļumu un tā arī izturēsies, tad es būšu laimīgs. Ja citudien izjutīs iekāri un attiecīgi uzvedīsies, kļūstot pat neķītra, es būšu vēl laimīgāks!

Kam sievietes izskatā tu nepievērs uzmanību?

Laikam jau nav tādas lietas, kam es nepavisam nepievēršu uzmanību. Meitenei ir jābūt koptai, jārūpējas par sevi un, galvenais, jāmīl sevi. To, vai tu esi apmierināta ar sevi, otrs cilvēks var sajust diezgan labi.

Kā tu jūties, kad ieraugi bijušo meiteni? Kas norisinās tavā prātā?

Nekas nenotiek. Es dzīvoju un domāju par esošo un dažbrīd par nākotni. Pagātne ir pagājusi.

Kādos brīžos tu vēlies, lai mīļotā sieviete tev palīdz?

Tad, kad ir grūtāki brīži emocionālajā ziņā. Dažreiz pietiek ar to, ka mīļotā sieviete vienkārši uzklausa. Ir svarīgi, ka var izstāstīt savas bēdas cilvēkam, kuram uzticies.

Vai tā ir taisnība, ka vīriešiem nepatīk iepirkties kopā ar sievieti?

Pārsvarā tā gan ir. Domāju, ka tas ir saistīts ar to, ka vīrietis parasti ir praktiskāks un koncentrējas uz rezultātu, par ko ir gatavs atdot noteiktu enerģijas daudzumu (un veikali to patiešām atņem), savukārt sievietei, manuprāt, iepirkšanās process ir svarīgāks par rezultātu.

 

Kāpēc draugi vīrieti bieži var pierunāt uz jebko, bet mīļotajai meitenei tas izdodas retāk?

Man gan šķiet, ka varētu būt arī otrādāk, ja vien meitene atrod pareizos veidus, kā to panākt.

Kas rallijam ir kopīgs ar seksu?

Abi ir aizraujoši, galvu reibinoši piedzīvojumi!

andis_649

Seko internetā Anda panākumiem: www.neiksans.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.