1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Konkursā Baltic Beauty Contest 2012 uzvar Anastasija Lagūne

 

Starptautiskā NEW FACES modeļu konkursa “Baltic Beauty Contest 2012” fināls noslēdzās sestdien, 10. novembrī un galveno balvu – Gada Modeles titulu un 100 000 eiro vērtu sadarbības līgumu ar Maiami modeļu aģentūru “MC2” ieguva 17 gadus jaunā Anastasija Lagūne no Vācijas.

“Baltic Beauty Contest 2012” fināls ar Jūrmalas Domes atbalstu notika Hotel Jūrmala Spa un noslēdzās ar iespaidīgu modes šovu dziedātājas Fox Limas pavadījumā. Konkursa finālā piedalījās 20 pārstāves no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Krievijas un Vācijas, kas pirms tam pēc pusfināla atlases katrā no valstīm tika atzītas par vislabākajām. Finālistes vērtēja kompetenta žūrija – modeļu aģentūru vadītāji no astoņām pasaules valstīm: Rīgas („Natalie”), Milānas („Elite”), Parīzes („Nathalie”), Londonas („First”), Hamburgas („M4”), Stambulas („ICE”), Maiami („MC2”) un Tokijas („Switch”). Starptautiskā žūrija izvērtējot visas dalībnieces izvēlējās piecas perspektīvākās jaunās modeles – Silvija Jaunušāne un Ieva Zemīte no Latvijas, Viktorija Černodčuka un Valērija Fedorenko no Ukrainas un Nadja Sidorenko no Krievijas, kurām tiks piedāvāti sadarbības līgumi ar konkursa žūriju pārstāvētajām modeļu aģentūrām. Par „Baltic Beauty Contest 2012” konkursa uzvarētāju un Gada Modeli tika atzīta 17-gadīgā Anastasija Lagūne no Vācijas saņemot galveno balvu – 100 000 eiro vērtu sadarbības līgumu ar Maiami modeļu aģentūru MC2. Anastasija Lagūne dzimusi Latvijā, pirms trim gadiem kopā ar ģimeni pārcēlusies uz dzīvi Vācijā un par modeli strādā jau kopš 14 gadu vecuma – piedalījusies modes fotosesijās Tokijā, defilējusi Stambulas un Londonas modes nedēļās. Jau tuvākajā laikā Anastasija ar modeļu aģentūras MC2 piedāvājumu dosies uz Ņujorku un Maiami. 

Konkursa uzvarētāja Anastasija Lagūne. Foto: Reinis Ziemelis.

“Šogad “Baltic Beauty Contest 2012” finālā bija īpaši spēcīgs sastāvs un liela konkurence, tādēļ žūrijai nebija viegli izvēlēties vislabākās no labākajām. Jebkurai no fināla dalībniecēm bija iespēja kļūt pa Gada modeli,” pēc konkursa atklāja tā organizators, Latvijas modeļu aģentūras „Natalie” vadītājs Ēriks Meisāns. „Labai modelei ļoti svarīga ir personība, ne tikai skaista seja un perfekts augums,” atzina konkursa žūrijas priekšsēdētāja Petra Pedraza, Maiami modeļu aģentūras MC2 pārstāve, kas nodrošina konkursa galveno balvu uzvarētājai Anastasijai Lagūnei.

Konkursa finālistes. Foto: Reinis Ziemelis.

Latvijas modi un dizainu “Baltic Beauty Contest 2012” konkursa finālā prezentēja konkursa dalībnieču izgājiens Aleksandra Pavlova, Narciss, Dāvida, Sockbox, Camene, Paiya, City Jungleapģērbos no modes pārstāvniecības „KLASE,” kā arī Miss Latvija 2003, mākslinieces Agneses Eidukas zīmola Halarah vakartērpi.

Modeļu aģentūras “Natalie” vadītājs un Baltic Beauty Contest 2012 konkursa organizators Ēriks Meisāns, konkursa uzvarētāja Anastasija Lagūne un Baltic Beauty Contest 2012 režisore Kristīne Rudzinska. Foto: Reinis Ziemelis.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKļūsti par dīvu kopā ar Seppälä !
Nākamais rakstsRFW aizkulises