3.9 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Krējuma tortīte “Zemenes sniegā”. Bez cepšanas!

 

Sastāvdaļas.

800 g skāba krējuma
Bundžiņa iebiezinātā piena
250-300 g cepumu
20 g želatīna
150 g zemeņu vai citu ogu vai augļu rotāšanai.

Pagatavošana.

1. Želatīnu pusstundu izmērcē aukstā ūdenī. Nospiež un uzsilda ūdens peldē līdz izkušanai.
2. Krējumu sakuļ ar iebiezināto pienu. Želatīnu tievā strūkliņā ielej krējumā, samaisa.
3. Cepumus salauza un izliek formiņā. Virsū lej krējuma masu. Ogas nomazgā un pārgriež uz pusēm. Zemenes liek virsū krējuma kārtai.
4. Gatavo torti liek ledusskapī uz 8-9 stundām.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.