Vasara ir īstais laiks, kad zemenes var likt gandrīz jebkurā ēdienā. Kāpēc gan ar tām neatsvaidzināt brokastu salātus?
Sastāvdaļas:
Salātiem: 1 galviņa salātlapu, 1 gurķis, ½ glāze zaļo lociņu, 60 grami zemeņu.
Mērcei: 4 ēdamkarotes šķidra medus, 4 ēdamkarotes augu eļļas, 3 ēdamkarotes balzamiko etiķa, 1 tējkarote magoņu sēklu.
Pagatavošana:
Sajauc traukā sagrieztās salātlapas ar gurķi, lociņiem un zemenēm. Mērcei paredzētās sastāvdaļas sajauc atsevišķā traukā. Salātus ar mērci pārlej neilgi pirms pasniegšanas.
Labu apetīti!
Avots: Lifehacker.ru