5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

9 ēdieni, kas tev liek izskatīties vēl seksīgākai

 

Lai fantastiski izskatītos, tu vari apmeklēt fitnesa klubu, valkāt piemērotu apģērbu un izmēģināt jaunus skaistumkopšanas trikus. Taču uzlabot izskatu un justies lieliski ir iespējams, arī izvēloties pareizo ēdienu. Uzzini, kas ir šie brīnišķīgie pārtikas produkti, kuriem noteikti jābūt tavā ēdienkartē.

 

Jogurts

Diētas ārsti ir pārliecināti Grieķu jogurta fani – tas ir piesātināts ar proteīniem, sniedz sāta sajūtu, turklāt garšo lieliski. Taču jogurts satur arī daudz aminoskābju, kas palīdz atbrīvoties no tumšajiem riņķiem zem acīm, saka skaistuma eksperte Narīne Nikogosiana, grāmatas Return To Beauty autore. Plāno garu ballīšu nakti? Dienu iepriekš brokastīs izvēlies Grieķu jogurtu, lai izvairītos no tumšajiem riņķiem, kas varētu parādīties nākamajā dienā.

 Pupiņas

Tās ir ne tikai garšīgas, bet arī pārpilnas ar proteīniem, dzelzi, cinku un biotīnu, kas tavus matus padara garākus un stiprākus, saka Cosmo radio veselības eksperte Dženifera Vaidere, medicīnas doktore.Patiesībā, ja tavā ķermenī ir biotīna deficīts, tavas matu cirtas var kļūt sausas un gali – lūztoši.

 Selerija

Paturi šo prātā, kad nākamreiz dodies pie uzkodu galdiņa ballītē – selerija tavu elpu padara labāku. Vaidere stāsta – tā ir tik efektīva, jo šis dārzenis ir jāsakošļā vairāk kā burkāni vai gurķi. Un jo vairāk tu košļā, jo vairāk izdalās siekalas, kas iznīcina “sliktās elpas” baktērijas tavā mutē. Tāpēc, ja ballītē plāno uzsākt sarunu ar seksīgu svešinieku, pirms došanās pie viņa apēd selerijas gabaliņu.

 Ūdens

Mēs esam dzirdējušas, ka daudzu slavenību skaistuma noslēpums ir tieši H2O patērēšana lielā daudzumā. Saskaņā ar diētas ārstes Kerī Glasmanes padomiem, ūdens ir ļoti nozīmīgs labam izskatam. Kad esi izdzērusi pietiekami daudz šķidruma, tava vielmaiņa funkcionē pilnā tempā un tu izskaties tonizēta un svaiga. Centies dienas laikā izdzert astoņas glāzes ar ūdeni, garšai vari piegriezt citrona gabaliņu.

 Austeres

Tās ne tikai labvēlīgi ietekmē tavu seksuālo dziņu – šīs gliemenes ir pilnas ar cinku, kas kontrolē lieko eļļu rašanos, saka Vaidere. Kad tavs ķermenis regulē, cik daudz eļļas tas izdala, rodas mazāk pinnes. Un kad tava āda ir tīra, ir viegli justies pārliecinātai par savu izskatu.

 Brokoļi

Plāno karstu nakti ar savu vīrieti? Iepriekšējā dienā pagatavo brokoļus. Šis zaļais dārzenis ir pilns ar antioksidantiem – tādiem kā C vitamīns, kas palīdz asins cirkulācijai, saka Glasmane. Līdz ko tavas asinis riņķo straujāk, tiek stimulēta tava seksuālā dziņa… Līdz ar to tev priekšā ir gaidāma ļoti jautra nakts. Taču, ja nu neesi šo zaļo dārzeņu mīļotāja, vari ēst arī zemenes, kuras satur C vitamīnu.

 Sarkanā paprika

Glasmane saka, ka šie pipari ir superēdiens tavai ādai, jo tie satur ļoti augstu antioksidantu līmeni. Nesen tika publicēts pētījums, kurā atklājās – cilvēkiem, kuri patērē vairāk antioksidantu, ir daudz labāka un tīrāka āda. Dažus gabaliņus paprikas notiesā darba pauzēs – tas ir lielisks pēcpusdienas našķis.

 Burkāni

Tu jau zini, ka ilga sēdēšana saulē nodara ļaunumu tavai ādai, taču tu esi pakļauta bīstamajiem UV stariem arī vienkāršas pastaigas laikā – pat jau laukā ir vēsi. Burkāni ir lielisks veids kā papildus SPF saturošiem krēmiem pasargāt savu ādu no saules, iesaka Glasmane. Tie satur karatenoīdus – vielas, kas palielina ādas izturību pret UV stariem.

 Lasis

Šī garšīgā zivs ir pilna ar Omega 3 taukskābēm, kas palīdz cīnīties ar stresu un liek tev justies daudz labāk, saka Glasmane. Mūsu ķermenis pats nespēj izstrādāt Omega 3, tāpēc ir svarīgi to uzņemt ar ēdiena palīdzību. Mums noteikti nav jāatgādina – kad tu jūties labi, tu burtiski izstaro seksualitāti un pievilcību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsIznācis maija Cosmopolitan!
Nākamais rakstsSeko Cosmo arī Pinterest!