Foto: Imagenes.4ever.eu

Sastāvdaļas: 450 g zemeņu, ¾ glāzes grieķu jogurta, 1 ēdamkarote medus (pēc vēlēšanās), 4-5 ledus gabaliņi, šķipsniņa kardamona.

Pagatavošana:

Nomazgātas zemenes un jogurtu liek blenderī.

Kad masa kļūst vienmērīga, pagaršo. Ja šķiet, ka prasās saldāku, pieliec medu.

Liec masai klāt arī ledu un atkal blenderē.

Lej dzērienu glāzē, rotā ar kardamonu un uzreiz pasniedz.

Priekā!

 

Avots: Lifehacker.ru

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?