8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

CAPS! un ZIB* radījis īpašu trifeļu kolekciju Rīgai

 

Rīga ir skaisto mirkļu pilsēta. Tā liek sevī iemīlēties no pirmās tajā viesošanās reizes. Dabīgo un gardo mirkļu ķērājs CAPS! sadarbībā ar latviešu košo apģērbu zīmolu ZIB* ir radījis īpašu trifeļu kolekciju Rīgai – 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētai. Savā RĪGAS kolekcijā CAPS! ir notvēris 8 unikālas Latvijas garšas – rupjmaizes-dzērveņu, aroniju, zemeņu, ābolu-karameļu, ķiršu, dzērveņu, upeņu un ērkšķogu-krustnagliņu.

Foto: Amālija Andersone

RĪGA uz trifeļu kolekciju kastēm ir uzplaukusi patiesā krāsainībā. Dzirkstošais iepakojuma dizains tapis sadarbībā ar apģērbu zīmolu ZIB* dibinātāju un dizaineri Ingu Priedīti. CAPS! dibinātāja Ilze Garanča stāsta: “Man ir prieks un pat ļoti patīkams pārsteigums par mūsu kopīgo skaistumu. Atpazīstamie Rīgas skati ZIB* veidotajās bildēs ir tik dzīvi un dziļi. Tieši tā, kā tos gribējām redzēt mēs – kā mirkļi, kuri stāsta katram savu stāstu, atsauc katram savas atmiņas. CAPS! un ZIB* kopīgi radītās Rīgas kastes ir acīmredzams piemērs, kā sadarbojoties, mēs varam radīt brīnišķīgas lietas un ar tām būt redzamāki, skaistāki un rādīt Latvijas unikalitāti mūsu viesiem.”

Foto: Amālija Andersone

CAPS! ir stāsts par skaistajiem dzīves mirkļiem. Gardajās CAPS! trifelēs paslēptais mirklis ir pagatavotas no augstvērtīgajām Latvijas ogu un augļu sukādēm un izcilas šokolādes. CAPS! gardumi ir 100% dabīgi, tie nesatur konservantus un tiem netiek pievienoti papildus cukuri. Iekodies kurā CAPS! trifelē vēlies un izbaudi dzīves garšas īstumu un pilnību! Ķer mirkļus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.