Foto: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas:

  • 4 piparmētras zariņi
    • 1,5 tējkarotes rīvēta svaiga ingvera
    • 2 citronzāles stiebriņi
    • 70 ml cukura sīrupa
    • Viena citrona sula
    • 800 ml ūdens
    • Ledus gabaliņi pasniegšanai

Pagatavošana.

Mazā bļodā ielej cukura sīrupu un citrona sulu, pievieno rīvētu ingveru, smalki sagrieztus piparmētru zariņus un citronzāles gabaliņus. Sablendē vai saberž piestā. Maisījumu ielej lielā krūzē, pievieno ūdeni un ļauj pusstundu iestāvēties. Izkāš. Dzērienam glāzēs var pievienot ledus gabaliņus.

Citronzāli var aizstāt ar rīvētu laima miziņu.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?