2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Rīsu krēms ar brūklenēm

 
Foto: Aija Geida/ Praktiski.la.lv

Sastāvdaļas

  • 100 g brūkleņu
    • 300 g izvārītu rīsu
    • 120 g Filadelfijas siera
    • 150 ml saldā krējuma
    • 3 ēdamkarotes cukura
    • Ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana.

Brūklenes samaisa ar cukuru un noliek, lai atsulojas. Saldo krējumu saputo ar Filadelfijas sieru un vaniļas cukuru. Iemaisa rīsus. Kārto deserta traukos un pārlej ar brūkleņu mērci.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.