3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Piena ķīselis – piemirstā bērnības garša

 
Foto: Andris Tiļļa/ Praktiski.la.lv

Vai gribi atcerēties bērnību? Pagatavo piena ķīseli!

Uzvāra pienu, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa ar cukuru un atdzesē. Lai piena ķīselis nebūtu tik staipīgs, tad pusi kartupeļu cietes var aizstāt ar kviešu miltiem vai kukurūzas cieti! Trauciņā garšas sabalansēšanai pievienots otrs ķīselis – gatavots no ķiršiem.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.