Foto: Andris Tiļļa/ Praktiski.la.lv

Vai gribi atcerēties bērnību? Pagatavo piena ķīseli!

Uzvāra pienu, pievieno cukuru, uz sausas pannas apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, vaniļu, kartupeļu cieti un vēlreiz uzvāra. Lej traukā, pārkaisa ar cukuru un atdzesē. Lai piena ķīselis nebūtu tik staipīgs, tad pusi kartupeļu cietes var aizstāt ar kviešu miltiem vai kukurūzas cieti! Trauciņā garšas sabalansēšanai pievienots otrs ķīselis – gatavots no ķiršiem.

 

Avots: Praktiski.la.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?