6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Garšīgs un veselīgs jaunums

 

Food Union paplašinājis iemīļotā zīmola Kārums sortimentu, piedāvājot pavisam jaunu produktu – siera kūku “Kārums”. Kārums siera kūkas ir radītas pēc labākajām Kārums tradīcijām un pārliecības – kūkas nesatur konservantus un augu taukus! Kūkas pamatmasa sastāv no krēmsiera, kas ražots no Latvijas piena, bet pamatne no gaisīgiem sviesta cepumiem.

“Kārums ir viens no sabiedrībā mīlētākajiem zīmoliem. Mēs vēlējāmies iepriecināt saldummīļu sirdis ar kaut ko jaunu un ļoti ērti lietojamu, īpaši ņemot vērā, ka Latvijas iedzīvotāji, neskatoties uz ātro dzīves tempu, arvien vairāk tiecas baudīt izsmalcinātus desertus. Tā radās Kārums siera kūkas – bez konservantiem, ērti uzglabājamas un ļoti garšīgas,” stāstaFood Union mārketinga vadītāja Ieva Ražinska.

Kārums siera kūkas, savu izteikti krēmīgo garšu iegūst no maiga krēmsiera un olu dzeltenumiem, bet tās kraukšķīgā pamatne veidota no sasmalcinātiem pilngraudu sviesta cepumiem. Siera kūkas ir pieejamas ar aveņu vai vasaras ogu pārklājumu.

Produkts ir lieliski piemērots visdažādākām dzīves situācijām – gan saldam brīdim ikdienā, gan viesu cienāšanai, gan arī svētku reizēm, jo ir ērti uzglabājama ledusskapja saldētavā un pasniedzama 12 stundu laikā pēc izņemšanas no tās. Jaunums jau pieejams tirdzniecības centrā Stockmann, Elvi, Top, Mego, Beta veikalos un tirdzniecības tīklu Rimi, Maxima veikalos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.