Sastāvdaļas:
- 500 g vistas filejas
- 300-350 g šampinjonu
- 1 liels burkāns
- 1 mazs sīpols
- 5-6 sālīti gurķi
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- Sāls un pipari pēc garšas
- Olīveļļa
Pagatavošana:
Ierīvē vistas fileju ar sālu un pipariem un cep no abām pusēm olīveļļā, kamēr gatavs. Pārliec gaļu uz atsevišķa šķīvja un ļauj atdzist vismaz 10 minūtes, pēc tam sagriez gabaliņos.
Atsevišķi apcep gabaliņos sagrieztas sēnes, kad šķidrums iztvaikojis, pasāli. Gatavās sēnes liec klāt vistai. Tad apcep sarīvētu burkānu un smalki sagrieztu sīpolu. Liec klāt vistai. Arī gurķus sagriez un pievieno pārējām sastāvdaļām.
Pagaidi, kamēr salāti atdziest līdz istabas temperatūrai un sajauc ar majonēzi. Pēc vēlēšanās pievieno vēl sāli un piparus.
Autors: Dieviete.lv