Sastāvdaļas:
- 100 g tumšās šokolādes
- 100 g miltu
- 100 g cukura
- 1 tējkarote citrona mizas
- 250 ml saldā krējuma (35%)
- ½ citrona sulas
- 4 olas
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 4 banāni
Pagatavošana:
Sakul olas ar cukuru un citrona mizu gaišās putās. Pievieno miltus un kakao pulveri, kārtīgi samaisi. Mīklu lej cepampannā, uz kuras izklāts cepampapīrs. Cep 8 minūtes 180°С. Uzmanīgi pārliec izcepto pamatni uz dēļa, apber ar ēdamakaroti cukura, satin ruletē un ļauj atdzist.
Šokolādi sagriez smalkos gabalos, saldo krējumu sakul stingrās putās. Banānus sasmalcini blenderī kopā ar citrona sulu. Sajauc kopā ar putukrējumu un šokolādes gabaliņiem.
Atdzisušo ruleti atrullē vaļā, apsmērē ar sagatavoto pildījumu un atkal sarullē. Var apbērt ar rīvētu šokolādi.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv