Nomazgā, nomizo, sagriež kubiņos kartupeļus un liek vārīties.
Kamēr kartupeļi vārās, lielā pannā uzsilta vienu ēdamkaroti eļļas.
Sagriež sīpolus un sēnes un liek uz pannas. Cep uz ne pārāk lielas uguns, regulāri apmaisot, aptuveni 15-20 minūtes. Uzber sāli un piparus.
Sasmalcina dilles, pievieno sēnēm, apmaisa un ņem nost no plīts.
Kad kartupeļi izvārījušies, nolej ūdeni un saspaida. Ļauj kartupeļu masai atdzist, tad pievieno miltus un samaisa.
Ņem aptuveni divas ēdamkarotes kartupeļu, izveido plakanu disku, pa vidu liek 1 karoti sēņu pildījumu un aizver ciet. Atkal nedaudz saspiež (lai izskatās pēc kotletes).
Uz pannas uzsilda eļļu, liek virsū sagatavotās kartupeļu kotletītes un cep aptuveni piecas minūtes no abām pusēm, līdz iegūst zeltainu maliņu.