Sastāvdaļas:
- 500 g vistas filejas
- 250 g saldētu spinātu
- 1 sīpols
- 200 g krējuma
- 100 g siera
- 3 ēdamkarotes eļļas
- Sāls un pipari – pēc gaumes
Pagatavošana:
Vistas filejā izgriež diezgan liela kabatiņa, jāierīvē ar sāli, pipariem un garšvielām pēc gaumes.
Uz pannas uzsilda eļļu, apcep sasmalcinātu sīpolu, pievieno spinātus, krējumu, sāli un piparus. Gatavo masu uz vidējas uguns tik ilgi, kamēr krējums sabiezē. Ja ir vēlme, var pievienot arī nedaudz ķiploka.
Masu pilda vistas filejā un kabatiņas aiztaisa ciet ar zobu bakstāmajiem vai satin ar diegu. Liek cepeškrāsnī un cep 190oC, līdz vistas fileja gandrīz gatava. Tad uzber virsū rīvētu sieru un liek krāsnī uz vēl pāris minūtēm.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv