Sastāvdaļas:
- 300 g liellopu gaļas
- 50 g valriekstu
- 2 nelielas bietes
- 2 kartupeļi
- 1 sīpols
- 2 ķiploka daiviņas
- Sāls un majonēze – pēc gaumes
Pagatavošana:
Izvārītu liellopa gaļu sagriež strēmelītēs vai mazos kubiņos. Notīra, sagriež un apcep sīpolu. Samaisa kopā ar gaļu un ļauj nedaudz nostāvēties.
Tikmēr izvāra kartupeļus un bietes. Kad dārzeņi atdzisuši, kartupeļus sagriež gabaliņos, bet bietes sarīvē uz rupjas rīves. Sasmalcina ķiploku spiedē, blenderī sasmalcina riekstus, pievieno to visu bietēm un pasāla.
Salātu liek kārtās: kartupeļi -> majonēze -> gaļa ar sīpoliem -> majonēze -> bietes ar riekstiem un ķiploku -> majonēze.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv