5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kad tu iemācīsies pieņemt savus trūkumus, tava dzīve mainīsies uz labo pusi

 

Kad tu iemācīsies pieņemt savus trūkumus, tu uzzināsi, kā tas ir – būt apmierinātai ar sevi un mierīgi virzīties uz priekšu, kamēr nokļūsi vietā, kur tu vēlies būt. Tu pārstāsi salīdzināt sevi ar tiem, kas ir tev priekšā, un vairs nejutīsi šaubas par sevi un saviem sasniegumiem.

Tu sāksi uztvert savu trūkumu pieņemšanu nevis kā sevis mierināšanu vai ambīciju trūkumu, bet gan kā sapratni un mīlestību pret sevi. Tu sapratīsi, ka nekad nepārvērtīsies par „Miss Pilnību”, ka nekad nebūsi ideāls pat savās acīs, taču tu kļūsi mierīga un pašpietiekama, iemācoties mīlēt sevi un pieņemt to, ko nav iespējams mainīt. Tu sapratīsi savu vērtību un neskatīsies uz sevi ar citu acīm.

Kad tu iemācīsies pieņemt savas nepilnības, tu būsi brīva no apkārtējo nosodījumiem, no viņu vārdiem un viedokļiem par tevi. Neviens nevar noniecināt tevi un neļaut tev iet savu ceļu. Tu pieņem faktu, ka tu esi cilvēks, ka tu mācies un tev vēl daudz kas ir jāpiedzīvo.

Savu nepilnību pieņemšana noņem saspringumu – tu vairs nevēlies atstāt iespaidu uz apkārtējiem un nevēlies sevi salīdzināt ar viņiem.

Kad tu iemācīsies pieņemt savas nepilnības, tu sāksi piesaistīt tos, kas arī tās pieņem. Tu sastapsi tās radniecīgās dvēseles, kuras neliek tev mainīties un neievieš tevī nepilnvērtīguma sajūtu. Tu sastapsi cilvēkus, kuri ciena to faktu, ko tu esi nedaudz dīvaina, riebīga, ekscentriska un kaprīza, bet viņi tāpat tevi mīlēs.

Kad tu iemācīsies pieņemt savas nepilnības, nevis kolekcionēt tās vai ciest to dēļ, tu radīsi ap sevi veselīgu vidi un kļūsi spēcīgāka, izturīgāka un pārliecinātāka par sevi. Tu sapratīsi, ka pat ar saviem trūkumiem tu esi mīlama, unikāla un brīnišķīga.

Kad tu iemācīsies pieņemt savas nepilnības, tu aizmirsīsi, ko nozīmē šaubas par sevi, jo tu esi tu, un otra tāda cilvēka nav un nebūs.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.