Attēls: Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 300 g liellopu gaļas
  • 50 g valriekstu
  • 2 nelielas bietes
  • 2 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Sāls un majonēze – pēc gaumes

Pagatavošana:

Izvārītu liellopa gaļu sagriež strēmelītēs vai mazos kubiņos. Notīra, sagriež un apcep sīpolu. Samaisa kopā ar gaļu un ļauj nedaudz nostāvēties.

Tikmēr izvāra kartupeļus un bietes. Kad dārzeņi atdzisuši, kartupeļus sagriež gabaliņos, bet bietes sarīvē uz rupjas rīves. Sasmalcina ķiploku spiedē, blenderī sasmalcina riekstus, pievieno to visu bietēm un pasāla.

Salātu liek kārtās: kartupeļi -> majonēze -> gaļa ar sīpoliem -> majonēze -> bietes ar riekstiem un ķiploku -> majonēze.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?