-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Recepte: Cepts lasis ķiploku-medus mērcē

 
Attēls: Instagram.com/instafood_ru/

Sastāvdaļas:

  • Laša fileja 450-500 g
  • 1 tējkarote sasmalcināta ķiploka
  • ½ tējkarote sasmalcināta ingvera
  • 4 tējakrotes medus
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas (izņemot lasi) sajauc kopā. Aplej ar to zivi un marinē aptuvnei 15-30 minūtes.

Uzsildi cepeškrāsni līdz 1750С, izklāj cepamformā foliju un liek virsū zivi. Aplej ar marinādi un cep aptuveni 15-20 minūtes (atkarībā no zivs biezuma).

Sulu, kas izveidojusies cepšanas laikā, izvāra un pirms pasniegšanas aplej ar to zivi.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.