Sastāvdaļas:
- 500-600 g vistas filejas
- 400 g makaronu (spageti)
- Sāls un pipari – pēc garšas
- 100 g cieta siera
- Spināti – pēc garšas
- 2 ēdamkarotes baltvīna
- 2 vārītas olas
- 1,5 glāze krējuma
- 1 ēdamkarote sinepju
- 50 g sviesta
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pieber sāli un piparus un cep līdz gatavs.
Izvāra makaronus.
Traukā izkausē sviestu, pievieno sinepes, baltvīnu, krējumu, rīvētas olas un spinātus. Kārtīgi samaisa un gatavo līdz galam. Tad pievieno makaronus un vistas fileju un kārtīgi vēlreiz samaisa.
Pirms pasniegšanas apber ar rīvētu sieru.
Autors: Dieviete.lv