2.8 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Cepumu un iebiezinātā piena torte

 
Attēls: Iamcook.ru/Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 150 g sviesta
  • 180 g vārīta iebiezinātā piena
  • 250 g smilšu cepumu
  • ½ tāfelīte šokolādes

Pagatavošana:

1.Ar miksera palīdzību sajauc kopā sviestu un iepiezināto pienu. Salauž cepumus un nedaudz sasmalcina ar gaļas āmura palīdzību. Ir jāpaliek nelieliem gabaliem, lai griezumā torte izskatītos labāk.

2.Sajauc kopā visas sastāvdaļas un liek formā ar izņemamu apakšu.

3.Sarīvē šokolādi, izrotā torti un liek saldētavā uz 1-2 stundām.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.